N70 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
N70 sorunu
arkadaşlar benim iki sorunum var:

1- dün akşam biraz program falan yükledim.yüklediğim temalardan birinde font falan diyordu anlamadım tam olarak ama yükledikten sonra menülerdeki bütün yazılar farklı bir boyut aldı ve bazı harfleri göstermez oldu.temayı sildim ama değişmedi.ne yapmam lazım eski haline getirmek için(format atmadan)?

2- bluetooth ile telefonuma full film göndermek istiyorum(25.1 mb) ama gönderirken belli noktadan sonra an error diyor.ben bu filmleri nasıl gönderirim?hafıza kartı 1 gb olmasına rağmen hafıza boşş yani.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
1-bununla iligili bir çok konu geçti forumda arama yapmayı dene, bulursun aradığını ;)
2- Mesaj hafızasını kart olarak seç, n70 bilmiyorum ama diğer s60 larda böyle oluyor bi dene.

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
zaten mesaj hafızası kart olarak seçilmiş.ayrıca sadece bu 25 mb lık dosya için değil bazen başka dosyalarda da aynısını yapıyor.error diyor bende telefondan bluetooth bağlantısını kapatıp yeniden açıyorum ve tekrar gönderiyorum.

fettuccine

fettuccine

Üye
25 mb buyuk bır dosya onun ıcın sorun yapıyordur ıstersen dec kablo bağlantısı kur oradan hard dısc gıbı kullanbılırsın
font yuklemede sorun oluyor onuda klasorun ıcınden sılmen gerekıyor ama klasorun yerını bılmıyorum forumda konusu gecmıştı arasan bulursun

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim futtuccine.font olayını hallettim.ama şimdide başka bi sorun çıktı.aslında ben bu mesajı yazdıktan sonra cevap gelmeyince format attım.*#7370# şeklinde.ve telefonda da orjinal ayarlara geri döndüm.şimdi de telefonumun menusunde yeni klasör oluşturmuştum.bu klasörün içi boş ama sil dediğimde silinsin mi diye soruyor evet diyorum ama direkt menuyu kapatıp masaüstüne geri geliyor telefon.yani silmiyor.o menude oluşturduğum yeni klasörü nasıl silerim???

thegoalkeeper

thegoalkeeper

Üye
formatla yada FExplorer programı yükliip ordan silmeyi dene derim bnde n70kullanıorm bn silemediklerimi hep fexplorer programıyla siliorm sorun yaşamassın bidene o prog.u..

sumeyye

Üye
arkadaşlar benim bi sorunum var arama yaptıgımda telefonum net ses çıkartmıo büük bi cızırtıyla ses gelio neden olabilir acaba
şimdiden teşekkürler :)

sertello

Üye
Kullandıgın hat ile alakalı olabılır o cızırtı mesala vodafone hat kullananlar uzun süredir bu tür problemler yaşayabılıyorlar Saygılar

sumeyye

Üye
tşk ederim ama bnm bi arkadaşm da aynı sorunu yaşıo onun hattı avea bende hattan dolayı olabilir die düşndüm ama hattan kaynaklanan bi problem deil yinede çok teşekkürler

cem532

cem532

Üye
bazen temalr tlf cok agır yapa bılır o kadar tema tema klanan

AKSARAYLI_68

Üye
Benimde N70'im var ama benimkinde öyle bir sorun .
Ben NSS adli programmla N70'ime N70 Music Edition yazilimi yükledim ve hic bir sorun yasamadim bence google'da nss yaz programmi indir ve telefonuna yeni bir yazilim yükle
BASKA CARESI YOK !!!!!!

selvi68

Üye
ben bu temaları nerden bulacam kardeş gostermıyor temalarıı bu telefonn

kur

kur

Üye
1-temalarin yeri:menu-araclar tikla temalar diye gormen lazim.
2-yukledigin program hata veriyor veya telefonda dengesizlik yapiyorsa:
menu-araclar-yonetici tikla ve o prgrami sil...:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

3-bt ile film yukleme hem zaman alir hemde error hata verir..
kolay yontem: card reader al yukleyecegin film 25, 50 eya 100mb bile olsa
kolayca MMC kartindaki Videolar kismina surukle birak.
Telini acinca,Galeri-goruntu e vid. kisminda filmi gorecen....:megafon:

cerberious

Üye
format atmadan telefonun fabrika ayarlarına dön hafıza kartınla sim kartını cıkarıp yıldız kare 7370 kare yapıp dön ama fabrika ayarlarına

KARADENİZLİ61

KARADENİZLİ61

Üye
n70 için avi açabileb program varsa söylermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt