N70 Ses Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HUYSUZ PRENS

Üye
    Konu Sahibi
N70 Ses Sorunu
Arkadaşlar ben N80 kullanıyorum fakat bir tanede N70'im var.N70'teki sorun ise Zil sesi çalarken normal çalmaya başlıyor sonra bir anda yavaşlıyor ses kalınlaşıyor...Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama uğraşsan olmaz herhalde...Yardım edebilecek varmı?

Not:Müzik Dinlerken Ses Normal Çıkıyor...

--------------- Ekleme ---------------

Hızlı birşekilde yardımcı olursanız sevinirim...

bilal44

bilal44

Üye
arkadaşım bu n70 lerin hepsi öyle benimkide öyle hep nokıa ve 3g yüzünden çözüm: yok ama gsm şebekesinin çektiği yerde 3g şebekesi 1 diş bile eksik olsa (tabi 3g şebekesi görünmez sadece 3g yazıyo) ram da sıkışıyor ram iki işlemi kaldıramıyor ama video araması geldiğinde ses normal çıkıyor çünkü gsm nin bir zararı yok yani suçlu 3g ve nokıa

jackalx_06

jackalx_06

Üye
evet benim n70 te aynı sorunu yapıyordu. telefonun kendi zil seslerini kullanınca daha az oluyor. ama kesin çözümü yok.

crazysezer

crazysezer

Üye
eet bendede war aynı sorun:( ama yapıcak bişi yokk ..........

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Sanırım 3g den...Ablamdada aynı sorun var bazen benim n80 de yapıyor...

GrabellA

GrabellA

Üye
nokia tune yap zil sesini bak oluyomu :D

ilivic

ilivic

Üye
o sorun bendede vardı şu şekilde çözüm var kendi zil seslerinden birini secin yada midi biçimdeki hafif müzikler var onları tercih edin.

bilal44

bilal44

Üye
arkadaşlar bir çözüm var ama 3g yi hayatınızdan çıkaracaksınız ; şimde telefonuzdan MENÜ>ARAÇLAR>AYARLAR>ŞEBEKE>ŞEBEKE MODU> durada şebeke modu çift mod yazıyor bunu sadece GSM yapınca sorun ortadan kalkıyor ;) teşekkürlerinizi bekliyorum

egemen922

egemen922

Üye
arkadaşlar bir çözüm var ama 3g yi hayatınızdan çıkaracaksınız ; şimde telefonuzdan MENÜ>ARAÇLAR>AYARLAR>ŞEBEKE>ŞEBEKE MODU> durada şebeke modu çift mod yazıyor bunu sadece GSM yapınca sorun ortadan kalkıyor ;) teşekkürlerinizi bekliyorum

Evet değerli arkadaşlar,bende bunu yapmıştım,Sorun tamamen kalkıyor.Gsm seçeneğine çevirin,tel yeniden başlayınca sorun kalkıyor.:box

bilal44

bilal44

Üye
deneyenler varsa bi cevap yazsın oldumu olmadımı ama bir teşekkürde yeterdi

yanlız cocuk

yanlız cocuk

Üye
aynı sıkıntı bendedevar dı 35 tl yatırdım sende ver sende yaptır

color2

Üye
Sorun VIRUS arkadaşlar silin virusu olmadı hard format atın bakın ses nasıl düzeliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...