Da®kness
Üye
N70 sertifika sorunu
N70 telefonuma phoneix ile flash yazılım attıktan sonra java uygulamaları yüklerken sertifika sorunu meydana geldi. Operamini ve googlemaps uygulamalarını yükleyemiyorum. Bunu aşmak mümkünmü? Yada eski sürümü nasıl bulabilirim? Lütfen konuya yalnızca bilgi sahibi arkadaslar mesaj yazsın
--------------- Ekleme ---------------
Sorun çözülmüştür... Yazılım yüklendikten sonra tarih ayarı yaparken ilgili versiyonun çıkış tarihinden önceki bir tarihi sectiğim için bu sorun ile karşılaştım. V 5.0737.3.0.1 versiyon tarihi 13/09/07 ... Benim farkında olmadan hatalı olarak gidiğim tarih 02/08/2007... Yani versiyondan önceki bir tarih olduğu için ''sertifika süresi dolmuş yada daha süresi gelmemiş'' gibi bir hata veriyordu
--------------- Ekleme ---------------
Sorun çözülmüştür... Yazılım yüklendikten sonra tarih ayarı yaparken ilgili versiyonun çıkış tarihinden önceki bir tarihi sectiğim için bu sorun ile karşılaştım. V 5.0737.3.0.1 versiyon tarihi 13/09/07 ... Benim farkında olmadan hatalı olarak gidiğim tarih 02/08/2007... Yani versiyondan önceki bir tarih olduğu için ''sertifika süresi dolmuş yada daha süresi gelmemiş'' gibi bir hata veriyordu