Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N70 sebeke sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penci Hoca
Üye
Konu Sahibi
N70 sebeke sorunu
Arkadaslar tel n70 eskiye gore sebeke iyi cekmiyo. Anten sorunu var. Diger teller iyi cekyo. Sadece benin tel sorunlu. Acil yardam ne yapmam gerek..!?
222112
Üye
Dostum söyleyebileceğim tek şey telefoncuya gitmen.
femtv
Üye
bi format at , bide öyle bak
Penci Hoca
Üye
Konu Sahibi
Hard format atdym *#7370# fayda etmedi
femtv
Üye
hard format *#7370# değil ki.
Kiziltilki1
Üye
n70 telin hurdaya cevirmissin teli cope at. Hem sen kurtul hemde biz kurtulalim. Burayi boyle konularla bosa doldurmamis olursun. Bu kacinci konun boyle.
Pardon seni baska biriyle karistirdim. Senin gibi N70 sorunu var her seferinde konu aciyor.
n70 telin hurdaya cevirmissin teli cope at. Hem sen kurtul hemde biz kurtulalim. Burayi boyle konularla bosa doldurmamis olursun. Bu kacinci konun boyle.
Pardon seni baska biriyle karistirdim. Senin gibi N70 sorunu var her seferinde konu aciyor.
Pardon ama sen biraz medeniyet ogren.Bu forumda benin ilk konum. Zaten senin forumda kimseye yardymyn degmediki! Bir kisi yardam isteyor. Senin ona faydan degmese senin burda ne isin var. Burasi DESDEK bolumi.! Konu acyp yardam istemek sucmy?!
Kiziltilki1
Üye
ozur dilerim herkezden. Benim demek istedigim cogu konu birbirinin aynisi. Konu acmadan once derdinin bir dermani varmi once arasa sorununu cozmus ve bos yere meskul etmemis olur.
femtv
Üye
beyler ortamı germeyin.
yunus5055
Üye
... Konu kirliliği diye birşey olmaz ... Canın Isterse cevap verirsin isterse vermezsin .. Birisi bi konu açtığında adminlerden başkası o konunun uygunluğu hakkında değerlendirme yapmamalı bence ... Forumda birsürü daha format atmasını hatta xploreyi kullanmasını Dahi bilmeyen arkadaşlar var ... Lütfen biraz anlayışlı olalım ... BILDIĞIMIZ ÇOĞU ŞEYI ZATEN FORUMLARDAN öğRENMEDIK MI ? ...