n70 oyun yüklemeyi anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
n70 oyun yüklemeyi anlatın
ark. bende n70 var ama oyun yükleyemiyorum hafıza kart yüklemek istiyorum olmuyor yardım ederbilirmisiniz riza etsem ???? resimli anlatım istiyom çok ugraştım olmuyor aglaallalla:
 

maxibrk

Üye
Kardeş istersen sorununu daha açık anlatmaya çalış sen "hafıza kart yüklemek istiyorum " ne demek? "hafıza kartına yüklemek istiyorum " mı diyecektin?
Yükleyici açıldığında mı hata veriyor?
Dosya uzantısını mı bilmiyorsun?
Yani sorun nerde anlamadım ben!
 
    Konu Sahibi
abicim oyunu pc indiriyorum .rar içindekileri hafıza kartına atıyorum ama kuramıyorum telefonuma
 
ilk önce rar dosyasını bilgisayarda aç sonra içindeki jar yada sis dosyasını telefona yada hafıza kartına at. Sonra telefon menüsünden kur.

--------------- Ekleme ---------------

Ve şundan emin ol . Yüklemek istediğin uygulama / oyun N70'e uyumlumu , yükleyici dosyayı aldığın bölüm S60 v2nd 8.1 telefonlar için olan bölüm mü?
 

maxibrk

Üye
Kardeş. Önce suna bakalım.. Dosya uzantısı *.Jar *.jad *.sis olması lazım.. N70'in desteklediği uzantılar...
 
Telefon eğer güvenlik hatası gibi bir cevap veriyorsa Uygulama yöneticisine git ve ayarlardan yazılım yükleme açık seçeneğini belirle.
 
abicim sen telefonuna pc suit yardımı ile yolla yada bluetooth ile msj şeklinde yolla direk yüklersin unutma oyun n70 uyumlu olsun..
 

mami2588

Üye
Bak Arkadaşım Bence Şunu Yap Diyelim N70 Oyun İndirdin Ve Oyun Rar lı Onu Rar Dan Çıkar Sonra Hafıza Kartının Bi Yerine At Orda Dursun.Şimdi Telefondan Yükleyiciye Gir Ayarlar De ORdan Yazılım Yükleme Var Sadece İmzalı Yazar Sen Orayı Tümü Yap Sonra Ordan Çık.Son Aşama da Dosya Yöneticisi ne Gir Hafıza Kartının Neresine Attıysan Oyunu Ordan O Programı Bul Sonra Yükle Sorunsuz Çalışacağından Eminim Bir Teşekkür Yeter Yardımcı Olabilirsem Ne Mutlu Bana A.e.o ßys...!
 
    Konu Sahibi
Ark hepinize çook tşk ederim yardımlarınızdan dolayı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...