n70 oyun yüklemeyi anlatın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hastasıyım

Üye
    Konu Sahibi
n70 oyun yüklemeyi anlatın
:allalla::allalla:ark. bende n70 var ama oyun yükleyemiyorum hafıza kart yüklemek istiyorum olmuyor yardım ederbilirmisiniz riza etsem ???? resimli anlatım istiyom çok ugraştım olmuyor :agla:agla:agla:allalla::allalla:

maxibrk

maxibrk

Üye
Kardeş istersen sorununu daha açık anlatmaya çalış sen:pro: "hafıza kart yüklemek istiyorum " ne demek? "hafıza kartına yüklemek istiyorum " mı diyecektin?
Yükleyici açıldığında mı hata veriyor?
Dosya uzantısını mı bilmiyorsun?
Yani sorun nerde anlamadım ben!:nono:

hastasıyım

Üye
    Konu Sahibi
abicim oyunu pc indiriyorum .rar içindekileri hafıza kartına atıyorum ama kuramıyorum telefonuma

Da®kness

Da®kness

Üye
ilk önce rar dosyasını bilgisayarda aç sonra içindeki jar yada sis dosyasını telefona yada hafıza kartına at. Sonra telefon menüsünden kur.

--------------- Ekleme ---------------

Ve şundan emin ol . Yüklemek istediğin uygulama / oyun N70'e uyumlumu , yükleyici dosyayı aldığın bölüm S60 v2nd 8.1 telefonlar için olan bölüm mü?

hastasıyım

Üye
    Konu Sahibi
ewet s60 oyunları yazıyor

maxibrk

maxibrk

Üye
Kardeş. Önce suna bakalım.. Dosya uzantısı *.Jar *.jad *.sis olması lazım.. N70'in desteklediği uzantılar...

Da®kness

Da®kness

Üye
Telefon eğer güvenlik hatası gibi bir cevap veriyorsa Uygulama yöneticisine git ve ayarlardan yazılım yükleme açık seçeneğini belirle.

ulascan188

Üye
abicim sen telefonuna pc suit yardımı ile yolla yada bluetooth ile msj şeklinde yolla direk yüklersin unutma oyun n70 uyumlu olsun..

mami2588

mami2588

Üye
Bak Arkadaşım Bence Şunu Yap Diyelim N70 Oyun İndirdin Ve Oyun Rar lı Onu Rar Dan Çıkar Sonra Hafıza Kartının Bi Yerine At Orda Dursun.Şimdi Telefondan Yükleyiciye Gir Ayarlar De ORdan Yazılım Yükleme Var Sadece İmzalı Yazar Sen Orayı Tümü Yap Sonra Ordan Çık.Son Aşama da Dosya Yöneticisi ne Gir Hafıza Kartının Neresine Attıysan Oyunu Ordan O Programı Bul Sonra Yükle Sorunsuz Çalışacağından Eminim Bir Teşekkür Yeter Yardımcı Olabilirsem Ne Mutlu Bana A.e.o ßys...!

hastasıyım

Üye
    Konu Sahibi
Ark hepinize çook tşk ederim yardımlarınızdan dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...