N70 Ön Kamera Problemi (Lütfen Bakın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

usquee

Üye
    Konu Sahibi
N70 Ön Kamera Problemi (Lütfen Bakın)
Arkadaşlar,
İki gün önce bir arkadaşımdan n70 telefon aldım. Aldığım arkadaş yurt dışına çıktı, ulaşamıyorum. Sorunum şu: N70 in öndeki kamerasını açamıyorum. Yani hangi tuşla nasıl açılır bilmiyorum. Aradım durdum ama hala beceremedim. Yok öyle bir tuş / kısım / seçenek vs.. Biri çok da fazla gülmeden bana durumu izah etse çok mutlu olacağım :)
Teşekkür ederim.

(Bu arada, arka kamera açıkken, Seçenekler > Ön Kamerayı Kullan diyebilecek olan arkadaşlar, Seçeneklerde öyle bir şey yok !)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
birde arkasındaki donunu indirmeden kamerayı açsan diyorum...:ehe
yani menüden kamerayı açacaksın ama arkası kapalı kalacak! of bune yaa:ehe:ehe

erka067

Üye
ebeni ...

ersin11

Üye
Seni yemişler arkadaş bende n 70 var seçenekler / ön kamerayı kullan diyorum tmmdır ama cok heveslenme igrenc bı kamera

silop_kms

silop_kms

Üye
yani ama ayna diye kullanırsın

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
ilginç :) arka kapak kapalıyken kameaya girince açılmıyor mu ben öyle diye biliyorum

kaan0

kaan0

Üye
arka kapak kapalıyken kamera tuşuna basılı tut açılır :oke:

soltiabi

Üye
n70 telefonumun ön kamerası çalışmıyor bir kaç telefon teknik servislerine baktırdım anlamadılar nedendir acaba saygılar

knk88

Üye
walla kardeş bendede aynı sorun var kızagı acıyorum ikincı kamerayı kullan diyorum beklenmedik bir hata olustu falan dıyor telefonu aldıgım tel.cuya gittim ufak bi programsal bi hatası var dedi geniş bi zamaninda getir bakayım 5 dakikalık işi var mışşş.:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt