N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

biradert bende n70 kullanıyorum me yapım dedim nss teli tanımıyo pc suitten yapabilirmiyiz yada başka bi program

kardeş gözünü sevem bana yardım et... nemesis programı benm tel için ya error hatası verio ya da 1 saat beklememe rağmen imei numarasını falan göstermio. cok acil lazım.
bana mstf_srts@hotmail.com adresinden daha rahat ulaşırsın kardeş...

aga341

Üye
arkadaşlar benim bi 512 lik mmc hafıza kartım var onu açamıyorum telefon okumuyo bilgisayar görüyordu ama artık o da görmüyo ne yapmam lazım sanırım bilgisayardan birinden solucan bulaştı bi yardımcı olursanız sevinirim bekliyorum ok hadi herkese selamD

dragon59

Üye
kardeşler kolay gelsi benim sorunum:
n80iediyion model cep tel var ve garantili fakat updateden yeni versiyon yükledim ing olmuyor.
formu okudum programı kurdum ama nns programında scan diyorum fakat hiçbirşey çıkmıyor yada hata veriyor.
tel pc suit görüyor tüm işlemleri yapıyorum ama geri kalanı yapamıyorum ne yapmalıyım scanda tel görmüyor. güvenlikte kapalı telin. daha ne yapmalıyım?

mimi123

Üye
Çooook sağol abi elini ayağını yim senin sayende K810i karşılığında N70,1 Gb harika mp3, birde nokia telefon renkli ekran dandik sizce kim kar da =) abimle yaptım takası

106ksk

Üye
arkadaşlar çok denedımde n73 un var ama bır turlu scana basınca imei falan hiç bişi bulmuyor 1 saat bekledım ama aynı bana yardım edermısınız ???

frhat

Üye
yaw abi ben programı indirdim kurdum sölediklerini yaparken prıgram telefonu tanımadın.
napıcam yardım et

Elline saglik ama ben tavsiye etmiyorum Garantisi ölüyor

telepti

Üye
Allah kahretsin telefonum kitlendi açamıyorum ne yapmalıyım

batokan

Üye
2 tema birde hızlandı sadece yinede emeğe sağlık daha iyi bişiyler için şimdiden kolay gelsin

The Morq

Üye
süper paylaşm tam aradığım konu teşekkr ederm
yanlız bn "Phone info adımında SCAN'e basınca Error yazıyor ne yapmam gerekiyor....!!!
Lütfen yardımcı olun ! ! ! !

kralbadi

Üye
tesekürler cokı yardımı dokundun bana

metovan

Üye
ya arkdaslar ben nokia software updateri guncelledim en son sürümü yüklerken hata veriyor erro 1720 die napmalıyım eski sürümü calısıor updaterin onla yapsam telefonu guncellemeyi sorun olurmu

sagol deneyelim bakalım

ben bu sekilde n70'i n70 me cevimistim fakat hic memun degildim simdi tekrar normal n70 gecebilirim cok Tesekürler

evroo

Üye
ya ben işlem uzun sürdü diye kabloyu çekmek gibi bi hata yaptım şimdi galeri felan açılmıyo kabloyu yeniden takıp devam ettirsem olur mu?yardımcı olursanız sevinirim