N70,N72 Kullanıcıları, yardım eder misiniz??? (N70 Almayı düşünüyorum da:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
N70,N72 Kullanıcıları, yardım eder misiniz??? (N70 Almayı düşünüyorum da:)
Arkadaşlar, eğer N70 kullanıcısı iseniz ve yardım ederseniz sevinirim..:naughty:

ilk önce memnun olmayan var mı acaba? diye sorayım...:ehe

yaa s80 uygulaması olduğu için s60 programlarını desteklemeyebilir..
  • acaba tahmini % kaçını desteklemez?
  • bunun RAM durumu nedir acaba...
  • systemden anlayan arkadaşlar (N70-N72) memnunmusunuz acaba?
  • 6600 ile kıyaslarsak '+'ları '-'leri (tabii çok artısı var ama önemli olanları:ehe)(saçma bi soruydu,katılıyorum)(bulmuşken sorim dedim):ehe

aralarındaki farklar nedir acaba (bundada gözüm varda:ehe)
zaten en önemlisi, bunun için piyasadaki program durumu, eğer kolay bulunuyorsa (forumda s80 uygulamaları az var da:ehe) almayı düşünüyorum.. (6600 vazgeçilmez ama yenilikte şart)

almayı düşünüyorumda.................:lol

s90 tavsiye etmeyin, iğrenç bi sistemi var,kesinlikle almayı düşünmüyorum...:oke:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Benim bilgim yok :( 6600 ile idare ediyorum malesef...

osgood3

Üye
I like this phone!

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
Benim bilgim yok :( 6600 ile idare ediyorum malesef...
yaa 6600 bence tabiiki bir efsane ama şu N70 hoşuma gitti, yani 6600da yaptıklarımın yarısından çoğunu N70 te yapabilirsem,değiştirmek istiyorum...

ama yardım eden yok galiba yaaa :agla

FurkanBilge

Üye
bende n70 kullanıom ve cok memnunum
bence

--------------- Ekleme ---------------

bence n70 al ben kullanıom cok memnunum

otoata

otoata

Üye
ARkadaşım N70 Süper bir telefon Alacaksan tereddüd etme şikayetim yok çoooook hızlı değil ama normal telefonlara bin takar N72 önden kameralı değil ama güzel sen yinede N70 i seç fıstık gibi telefon daha ne istiyorsun !!!

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşım N70 Süper bir telefon Alacaksan tereddüd etme şikayetim yok çoooook hızlı değil ama normal telefonlara bin takar N72 önden kameralı değil ama güzel sen yinede N70 i seç fıstık gibi telefon daha ne istiyorsun !!!
yaa bi başlığı okuyun yaaa, ben özelliklerini sormuştum yaaa...... offffffffff:agla

maxiburak

maxiburak

Üye
bence kesin al

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
dostum n70 diyebilirim veya en azından music edition da olabilir 2 side aynı aslında sadece renk farkı ve zannedersem sürüm farkı var s60 yazılımların tamamını destekler ben yaklaşk 18 aydır kullanıyorum çok memnunum ses film oyun bana mısın demiyor 6600 göre hem 2 megapiksel kamerası hemde görüntülü konuşma için vga kamerası var forumdaki bir çok programı çalıştırabilirsin os sürümlerinde üst versiyonlar genelde alt versiyonları destekler tersi bir durum olsa ben şuan eski 7610 daki programların bir çoğunu N 70 imde kullanamazdım ;)
bence al kullan beğenmezsen bana ver ;):):):)

emreemre01

Üye
bende samsung d900i ama java tabanlı

_impreza_

Üye
selamlar eger almayı dusunursen benim kvk garantisi devam eden cihazım war bende baska bi tel alcam ondan satıyorum :)

buyas

buyas

Üye
n70çok çok yavaş mesajları arada göstermiyor kitleniyor 6630 da hiç yaşamadığım sorunları yaşadım bence iyi değil zaten modasıda geçti

refleksi

Üye
bendede var tipi kullanışı özellikleri çok iyi ama bir vakitten sonra gözüne takoz gibi görünebilir :)

u700 aldım ondan da memnun olmadım tam bir hayalkırıklığı :@

doyumsuz muyum neyim yaa :P

polat_ketur_76

Üye
teşekkürler saolun

A1234567A

A1234567A

Üye
benim N72 im var değiştirip n70 alacam

akyildiz77

Üye
ben yeni aldığım N70 i gitti gidiyorda satmayı düşünüyorum. Telefon yeni, aynı anda telefon almışız bizim evde. Ben satmam, o satmaz sonunda ben satmaya karar verdim. 350ye hiç sorunu olmayan telefon fiyatı iyimi sizce?

adream09

Üye
n70 çok iyi bence kardeşim ma sen bilirsin

yanlız cocuk

yanlız cocuk

Üye
bence hıc usun me al cok mukemmel bır tele fon

vntlaser

Üye
n70 güsel telefon ben kullanıyorum çok memnunum teknojiye ayak sağlayan bi telefon nerdeyse 3 senedir n70 kullanırm deyiştirmeyi düşünmüyorum .)

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu güncelliğini yitirdiği için kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt