Telefon Tavsiyesi N70 mi 6120 classic mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkhn13

gkhn13

Üye
    Konu Sahibi
N70 mi 6120 classic mi ?
Slm. Öncelikle forumunuza geleli çok olmadı ama gerçekten çok etkilendim.Çok güzel bir iş çıkarmışsınız.:oke::oke:

Konuma geleyim şimdi de.Telefon almayı düşünüyorum aklımdaki modeller n70, 6120c .Bu iki telefondan hangisini almalıyım + ları - leri nelerdir? Yahut fiyatı çok uçuk olmamak şartıyla başka modeller söyler misiniz ?

Bu sitede kıyaslama ve fiyatları var ama tam karar veremiyorum

Bir soru daha 6120c sadece .sisx uzantılı dosyaları mı açıyor yoksa .sis de açıyor mu ?:allalla::allalla:

Şimdiden teşekkürler...

yusufucan

yusufucan

Üye
arkadaşım bana sorarsan n70 derim ama eğer Kibar olsun zarif olsun 6120 Classic Derim Oda güseLL TeLefon eğer daha güseL bişi İstiyorsan n73 tavsiye Ederim ;)

ilker_20

Üye
kardesim 6120 symbianda en hızlı telefon sayılır ben n72 kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim ama bütcen iyi ise n73 dehset telefon onu almanı tavsiye ederim :oke:

Sensiz OlamaM

Sensiz OlamaM

Üye
Tabiiki N70 :oke: Ama bütcen yeterse 5610 Xm Alablirsin.

xkadir61

xkadir61

Üye
bence 6120.

gkhn13

gkhn13

Üye
    Konu Sahibi
6120c .sis açıyo mu ??

schumici

schumici

Üye
6120 bence

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
eğer serfitika işiyle uğraşırım diyosan 6120 yok uğraşamam diyosan n70

gkhn13

gkhn13

Üye
    Konu Sahibi
sertifika işini biraz açar mısın ??

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardesım 6120 clas derım kıbar ve her ozellık var n70 daha kaba o yuzden bence 6120 al ben bı n73 me kullanıcısı olarak n73 almanı da tavsıye etmem joystıck cok adi benım telefon yurtdısı geldıgınden berı telefona 200 mılyon para harcadım kasa ve joystıck 2 kere degıstı yanı alma 6120 çok gusel:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
6120

osezer10

osezer10

Üye
6120c gayet iyi n70 takoz gibi çok kalın

canfb16

Üye
Arkadaşlar 6120 classıc sis dosya larını açıo mu bende açmıo yardımm nası çalıştıracak sıs dosyalarını programla mı yoksa desteklemıo mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt