N70 me hakkında 2 soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solid

Üye
    Konu Sahibi
N70 me hakkında 2 soru
Arkadaşlar daha önce sorulduysa özür dilerim. Aradım bulamadım.
Sorularım şunlar;

1 Bende daha önce n-gage vardı. Onda kırmızı görüşme sonlandırma tuşuna basınca o an açık olan uygulama aşağıya iniyor menü tuşuna basılı tuyarak tekrar o uygulamaya ulaşabiliyorduk. s60 ın o serisi kullanılan bütün telefonlarda aynı işlem vardı. Ama şuanki telefonum olan N70 ME de o tuşa basında uygulama otomatik olarak kapanıyor. Bunun çözümü var mı. Yoksa normali bu mu ?

2 Ben telefonun radyosunun Visual özelliğini çalıştıramadım. Nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim. İlgilenen herkese teşekkürler..

dostum n70 te öle bu bi sorun deil.. dediin gbi diğer s60 larda hep basınca arka plana atıodu ama n70 de kapatıyor valla bende hiç kullanmadım radyonun o özelliğini.. kulaklıkla dinle walla o yetio bana

Exalans

Üye
----------- kırmızı tuşu sorun yapıyorsanız benim gibi program açıkken menü tuşuna başın programlar arka planda çalışmaya devam etsin
----------- visual özelliği şuan sadece turkcellde ve power fm i desteklemekte tabi bu yayının kapsama alanı içinde olmak lazım ayrıntılar için turkcell müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz

ewet menü + kırmızı tuş yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...