N70 ME 'de garip bir sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Junkie1027a

Üye
    Konu Sahibi
N70 ME 'de garip bir sorun
Merhaba arkadaşlar,
Elimde yeni aldığım N70 ME telefon var, firmware V 5.0705.3.0.1
30-01-07
RM-84
Son sürüm

Gelelim soruna.
Telde 19 mb hafıza var ama arkadaşlarımdan bluetoothla daha büyük dosyalar alabilmek için mesaj hafızası olarak hafıza kartını seçtim. Bu aşamadan sonra bana gönderilen dosyalar çok yavaş gelmeye başladı. Hatta, ortalama 3 MB geldikten sonra gönderen tarafta bağlantı hatası çıkıp aktarım duruyor.
Yes+3+* ve hafıza kartı biçimlendirmelerimden sonra telefonu tamamen sıfırlayarak ve hiç bir uygulama yüklemeden sadece mesaj hafızasını mmc kart yaparak yine deniyoruz fakat olmuyor. Yine aşırı yavaş ve yaklaşık 3mb dan sonra aktarım kesiliyor. Dosya almayı denediğim telefonlar 6630, K750i, E250 . Yani sorun gönderende değil benim telefonumda.

Ardından benim telefonumun aynısını satın alan bir arkadaşa gittim ve denedik onun telefonunda da aynı sorun var. Demekki genel bir problem olmalı. Değişik marka ve kapasitelerde hafıza kartları denedik hiç birşey değişmedi.
Telefonu İstanbuldan satın almıştım ama şimdi öğrencilik dolayısıyla Edremitte yurtkurda kalıyoruz pc falan yok. Cardreader kullanma imkanı da o yüzden yok.
2 saattir googlelıyorum ne ingilizce ne de türkçe sitelerde birşey çıkmadı.
 


LoMbArDo_1905

Üye
Bluetooth da gelen dosyaları hafıza kartına at yada bi virüs taramasından geçir bluetooth dan virüs girme riski de var ondan olabilir olmazsa bi telefoncuya git kardeşim
 
cepkin_67

cepkin_67

Üye
arkadasım bende de ole bi sorun var dı bide bi bsaka sorunum daha vardı ben garantiye gonderdim teli geldikten sonra yapmama ya basla dı insallah bidaha yapmaz ama bir dosya alırken hafıza kartına yavas alması normaldirr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt