n70 kvk lı aldım yarımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
n70 kvk lı aldım yarımmm
önceden spot kullanıyordum n70 in (kapandı)onda müzik filan dinlerken msj gelirse özellik desteklenmiyor diyordu birsürü hata veriyordu götürdüm flash attırdım düzeldi, şimdi bu kvklıdada aynı sorun var nasıl yapıcam bunuda götürmiyeyim mi veya garanti kapsarmı neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok ii olur

herkeze ii geceler

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bence servisine götür

bassavci

bassavci

Üye
garantili servise götür. kapsaması lazım gerek.

elusive

elusive

Üye
evet kardes hemen yazılım yuklerler merak etme. ben samsundayım. gittim nokia servisine. adamlar azx bekle dedi ve 10 dk da yazilim attilar. simdi super calisiyo telefonum

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
ya bunun garantisi kvk li değilmiş dora die bi firmanınmış adama sordum kvk bayisine götür yaparlar dedi gerçi ama yinede sizede bi sorayım diyorum
elemanların adresi bu da kvk bayisi yaparmı gerçekten acaba

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Grey mal mı aldın ?

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani????? dora die bi firmanın nette baktım kayıtlı dio ve garanti belgesi filan var

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Garantisi vardır ama KVK değildir..Grey mal diyoruz ama tam açıklamasını bilmediğim için ilgili açıklamayı bilenler yapar.. :)

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
ee ben napıyım sence gokhan43 adamlar kendi firmalarının b broşürünü koymuşlar kutuya oradaki tel no yu arıyıp yardım isteyeyimmi?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yardım istenilecek bir durum yok , senin telefonunun garantisi KVK , Genpa vs. geçmez sadece..Ama garantili ve kayıtlı olduğunu bil yine de..Yani tek dezavantajın servis olayı..

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
ee ben buna şimdi gidip versiyon attırırsam ne olucak?? normal bi telciye gidip attırayımmı? garanti dışı kalmaz mı??

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Garanti dışı niye kalsın , git KVK'ya attır son versiyonunu ama grey olfugu için para ödersin işte.. :(

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
hmmm tabi kendi sevisine gidersem para ödemem dimi? ya kvk bayisi yokki burada bodrumda var orasıda 1saatlik yol normal bi telciye attırsam olmaz mı?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Olmaz büyük bir ihtimal...

madmann

madmann

Üye
    Konu Sahibi
nokia müşteri hizmetlerini aradım mükemmel bi hizmet verdiler ve versiyonu kafama göre istediğim zaman ücretsiz yetkili bi servisten yaptıra bilirmişim birsürü bilgi aldılar sorununuz halloldumu diye arıycaz sizi filan dediler clubnokia a yaralarından anlattılar ki bunun içinde o yöreye ait spor aktivitelerine ücretsiz giriş 2aylık bi dergileri varmış ona üctersiz ömür boyu abonelik teknikservislerden 15günden fazla iş sürerse stoklarda olan bi telf i kullanmamız için veriyorlarmış

kim ne derse dersin nokia yaptığı malın arkasında duruyor tek kelimeyle...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
:) .

kacak1433

Üye
kvk 25 ytl ye yapar onu

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
bencede servisine götürrr.........

XXPOXX

XXPOXX

Üye
servise götürmende fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...