n70 Java - Symbian oyun ve kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lynx17

Üye
    Konu Sahibi
n70 Java - Symbian oyun ve kasma sorunu
Yaklaşık 1 yıl önce 2. el bir n70 aldım uzun bir süredir sadece arama mesaj vs. gibi basit işlemlerde kullanıyordum. Şimdi ise sıkıldıkca sağdan soldan tema, mp3, oyun vs. indirip telefonla biraz uğraşmak istiyorum fakat telefona yüklediğim oyunların hepsi aşırı şekilde kasıyor kendi orjinal oyunundan birisinde bile kasıyor (yılan değil ) halbuki telefonun hafızasıda, hafıza kartının hafızasıda boş denilecek kadar boş bu duruma bir süredir göz yumuyordum ama artık bi çare bulmak istiyorum aynı durumu düzelten veya bir önerisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum. Kısaca durumu düzeltmek için yaptıklarımı bir anlatayım.
Not: Kasma oyunlarda oluyor video vs. bir sorun yok (oyunlarda n70 için olanları indiriyorum sadece)

Telefona format
Hafıza kartı biçimlendirme
Fakat bir değişiklik olmadı
Şimdide en son güncelleştirmelere bakıcağım .

Dostum sana önerim önce versiyon u yükselt daha sonra sitede olan hızlandırıcı programlar var onlardan birini kullan ve telefon hafizasinada fazla birşey yükleme hafıza kartına yükle sorunun çözüleceğine inanıyorum. Telefonunu versiyon yükseltmeden önce yedekleme yi unutma kolay gelsin.

lynx17

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleştirme yaptım fakat değişen çok fazla birşey yok, dediğin gibi birde hızlandırıcılara bakam ilgilendiğin için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...