N70 java programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
N70 java programı
Merhaabalar arkadaşlar. Telefonda inertet de gezınırken bazı sitelerde. bu uygulamayı acmak ıcın telefonunuza java programı yukleyın vs. yazıyor. Telefonum n70 uygun bır java uygulaması var mıdır bır turlu bulamadım yardım lutfenn.. :off:

mr_kamil

Üye
Merhaabalar arkadaşlar. Telefonda inertet de gezınırken bazı sitelerde. bu uygulamayı acmak ıcın telefonunuza java programı yukleyın vs. yazıyor. Telefonum n70 uygun bır java uygulaması var mıdır bır turlu bulamadım yardım lutfenn.. :off:

hic bir uygulamaya ihtiyac yok.n 70 yava destekliyor.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Dostum şoyle acıklayayım sana. mesela bır chat sohbet sıtesıne gırdım. Orada sohbet bolumunun acılması ıcın, java uygulaması ıstıyor. Telefonunuza bır java uygulaması ındırınız yazıyor. Ki şunu da belırteyım, n70 ın öyle chat sohbet sıtelerınde sohbet etmeyı destekleyıp desteklemedıgını bılmıyorum. Belkı de desteklemedıgı ıcın acmıyor olabılır tam bır cevap bulabılmış değılım. Ve sızlerden yardım ıstıyorum. Anlatabılmışımdır umarım sorunumu.
Bır de bu n 70 ıcın mırc programı aradım forumdan, buldugum programların hıcbırı calışmadı. saglam bır pro göremedim. Çalışan mirc varsa n70 ıcın onerecegınız birşey o konuda da yardımınızı beklıyorum.
herkese teşekkurler şimdiden.

mr_kamil

Üye
sen flash destegi olan internet tarayici kullan o sorununu cözer.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
O dedıgını yapamıyorum ki ; opera mini yukledım telefona kurdum fakat baglantı kurulmuyor. Aynısı web browser de de oldu, boltda da oldu : ) Vodafone sınırsız ınternetı kullanıyorum ama, acaba ayarı mı yanlış dıye düşünyorym. Telefonun kendı web tarayıcısında bıle ınternet her zaman acılmıyor. Baglanılıyor yazıyo kalıyor. vodafone live yapıyorum olmuyo vodafone ınternet yapıyorum olmuyor, Nerede yanlış yapıyorum bir turlu anlamıyorumm ki

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
yaa oyun yokmu:ağlarım:

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Ne oyunu arıyon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt