N70 im için aradığım birkaç dosya var !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
N70 im için aradığım birkaç dosya var !!!
Arkadaşlar n70 e uyumlu olacak şekilde birkaç oyun ve program arıyorum ............ ( aslında dosyaları birkaç yerde buldum ama n70 te sorun çıkardılar) .............Aradığım oyunlar ; .... world of dragons .....command conquer 4.Jar ......Aradığım programlar;.........ucbrowser 7.9 .Sis tr çevrilmiş versiyonu ........bolt tarzında faceden video izleyen bi program ... ( herkesin bildiği gibi bolt servis dışı artık ) ....... Evet arkadaşlar aradığım dosyalar bunlar ... Link atabilecek olanlara şimdiden tsk ...

askci74

askci74

Üye
Ucbrovser türcesi vardı burada. Video izlemek için yine bu sitede s60v2 coreplayer var.

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Ucbrovser türcesi vardı burada. Video izlemek için yine bu sitede s60v2 coreplayer var.
arkadaşım aradığım ucbrowserin versiyonuna dikkat et .... Ayrıca ben bir video oynatıci programı değil video oynatabilen bir tarayıcı arıyorum ... Yoksa bendede ucbrowser 7.8 tr ve coreplayer 3.6 bulunmakta zaten ...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
O zaman v8.0.3 olanını bul niye özellikle 7.9 ? 7.8daha dinamikti ona bakarsan.. arkadaşada sert çıkman yalnış! Ûst sağda arama butonu var, konu açmadan önce arayınız.. :lol

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
O zaman v8.0.3 olanını bul niye özellikle 7.9 ? 7.8daha dinamikti ona bakarsan.. arkadaşada sert çıkman yalnış! Ûst sağda arama butonu var, konu açmadan önce arayınız.. :lol
güncellemede 7.9 gözüktüğü için son sürüm bu sanıyordum ... Arkadaşa sert çıktığmida düşünmüyorum aslında :) ama yinede özürumuzude dileriz yani sorun değil :) ...

askci74

askci74

Üye
Sorun değil ama ben videoda izliyorum radyoda dinliyorum coreplayer ile. Face videolarının indirme url sini alıp coreplayerin url aç bölümüne yapıştırıp izliyorum. .pls dosyalarınıda açıyor internetten radyoda dinliyorum :)

yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Vay anasını oluyoya la harbiden :) ... Ama sanırım sadece indirebileceğimizleri izleyebiliyoz ? ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt