N70 hakkinda problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vahitbudak

Üye
    Konu Sahibi
N70 hakkinda problem
selam arkadaslar,

bende ki telde (n70) isletim sistemini bilmiyorum ve nokia n70 i iki versiyon da cikardi! biri s60 dierini bilmiyorum?

*#0000* yaptigimda su bilgilar cikiyor;
V 5.0616.2.0.3
24-04-06
RM_84

ve basliginda "n70 icin program, oyun " nerdeyse tum konulari denedim ama telefonum hicbirini desteklemiyor, uyaru geliyor?

simdi yardimin iistedigim konu: isletim istemini nerden ogrenecegim ve buna nasil oyun yukleyecegim

tesekkurler simdiden:(

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
serfitikayı kaldırmış olabilirsin versiyon yükselt bence
birde yönetici arkaplanda açık kalmışsa birşey yükleyemezsin...

vahitbudak

Üye
    Konu Sahibi
serfitikayı kaldırmış olabilirsin versiyon yükselt bence
birde yönetici arkaplanda açık kalmışsa birşey yükleyemezsin...

ilgin icin tesekkur ederim, bu sertifika ve yonetici arka planda acik kalmissa tum programlar icin gecerli ise bugun yukledim bir tane fakat acmiyor programi. acaip bir durum baska telefonlara taki takir yukleniyo bana gelince :vur:vur

sublieutenant

sublieutenant

Üye
arkadaşım programın uzantısına dikkat et, artı normal dosya yöneticisine girip telefon hafızası tarafında iken ''installs'' klasörü açmayı dene (eğer yoksa açacaktır zaten)
bunları yaptıktan sonra yüklemeyi dene (telefon sadece *.sis ve *.jar uzantıları program sayar OK!)
eğer yine olmuyorsa lütfen hatasını yazda öyle cevap verelim ...!:lol

virtioz

Üye
benim N70 te de bi problem var. hafıza kartı çıkarıp telefonu kapatınca. kart çıkık bi şekilde açmaya çalışırsam açmıyor daha kötüsü kartı taksamda açılmıyor fakat pili çıkarıp tekrar taktığımda sorun düzeliyor.. bazen aynı olay şarj olurkende oluyo.. saçma bi arıza ama arıza işte her seferinde pil çıkar tak yapıoyorum.. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt