Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N70 Güvenlik Kodu Kırmak Acil Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cort0303
Üye
Konu Sahibi
N70 Güvenlik Kodu Kırmak Acil Yardım
n70 telefonum açılışta güvenlik kodu istiyor onu kırabilir miyim acaba pc bağlantı kablosu mevcuttur.
turaniaCCC
Üye
telefon açılmadan pc görmüyordu galiba ama belki başka bi yolu vardır bilenler yazar. Hard format denedim mi?
femtv
Üye
hard format at geçer
cort0303
Üye
Konu Sahibi
hard format nasıl atılır onu bilmiyorum + hard formattan sonra yeni şifre belirleme seçenegi sunulur mu?
bu sorun benim başıma gelmedi çözüm olurmu bilmem ...
hard format atmak ..
Tel kapalı iken ... * (yıldız) + 3 (üç) + arama tuşu (yeşil tuş) + açma kapama tuşu ... Hepsine birden basılı tut .. Nokia yazısı gelince açma kapama tuşundan elini çek ... ( diğer tuşlara basmaya devam ) .. Elleri görünce basmayı bırak ...
femtv
Üye
format attın mi?
cort0303
Üye
Konu Sahibi
öncelikle tşk ederim arkadaşlar allah razı olsun. kardeşim o dediğini yaptım fakat benimkinde birleşen eller gelmedi. direk lock code diyor. 12345 girdiğimde 5 dk sonra aktif olacak 5 kez yanlış girilmiş gibisinden uyarı çıkıyor (
öncelikle tşk ederim arkadaşlar allah razı olsun. kardeşim o dediğini yaptım fakat benimkinde birleşen eller gelmedi. direk lock code diyor. 12345 girdiğimde 5 dk sonra aktif olacak 5 kez yanlış girilmiş gibisinden uyarı çıkıyor (
... Himm .. O zaman usta nokia nın sitesine gidip telin seri no ya özel orjinal kodunu öğrenmelisin ... Muhtemelen kod değişmistir ama yinede bi dene ... Başkada bi çözüm bilmiyorum ... Teli açabilseydin direk program yükler öğrenirdın kodu ... yine olmazsa bi telefoncuya göster ... Yinede bekle biraz belki bi bilen çıkar forumda
cort0303
Üye
Konu Sahibi
o siteyi biliyorsan linki verebilir misin hocam bana ya 1 aydır bekliyorum
3 sitede de ımeı vererek güvenlik kodu aldım hepsinde aynı şeyi veriyor ama olmuyor(0535316331) kod olarak bunu veriyor ancak hane fazla geliyor. uyar ı çıkıyor
yunus5055
Üye
Valla usta dedimya benim başıma hiç gelmedi bu olay .. O yüzden fazla bi bilgim yok ... Benim bi kere güvenlik koduna ihtiyacım oldu ondada programla çözdürdum ... ( abim kendi ismini koymuş adam söylemiyo bana ya ) ... Bu arada senin o kod güvenlik kodu değil m-cüzdan kodu ... Yinede senin için siteyi araştıracagim ...
tşk ederim kardeşim m-cüzdan mı bilmiyorum fakat sim kart taktıgımda da değişen bişey olmuyor. kilit kodu diye çıkıyor. yinede yüregine sağlık kardeşim