n70 galeride bütün herşeyin görükmesi - klasör şifreleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
n70 galeride bütün herşeyin görükmesi - klasör şifreleme
ßir sorunum daha olacaktı sızlerle paylaşmak ıstedım. Şimdı arkadaşlar, n70 de hafıza kartında telefon hafızasında ne olursa olsun resım vıdeo galerı de hepsı gozukuyor. Yanı telefonu alıp kurcalayan kişilerın görmek ıstemedıgı şeyler olabılıyor resim vs. Ama n70 de herşey apacık ortada nasıl saklıyacaz bılemıyorum :0 Bunu onlemenın bır yolu yok mu ? Belırledıgım klasordekı resım vıdeo fılan galerı de cıkmaması ıcın ne yapmak gerekır. Klasor şifreleme programlarından 1-2 tanesını denedım ama olumlu bır sonuc cıkmadı. Yardım edecek birisi var mı ?

Hades92

Hades92

Üye
Var arkadasım advance device lock bu programla teldeki herseyi kilıtliyebilirsin baslangıc sifresi 0000 dır degistirebilirsın link MaxiCep.Com - Bilgilendirme

--------------- Ekleme ---------------

Bi tesekkürü hak ettik

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkurler sağol, denıcemm bakalım bir :)

Hades92

Hades92

Üye
Biseydegil oldumu kardeş

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Sağol dostum yaptım çalıştı :) Ama tam benım ıstedıgım şeyı vermedi ama olsn. hafıza kartına şıfre koysan dahı butun ne varsa galeri de yıne gozukuyo n70 ın bu ıcatı kötü :) galeriyıde şifrelıcez mecburen

serbest888

serbest888

Üye
dostum telefona xplore programını yükle ( sitede var) xplore programını aç gizlemek istediğin dosyayı bul uzantısından 1 harf çıkart( örnek: resim.jpeg => resim.peg) çıkarttığın harfi unutma zaten uzantıyı görürsen hatırlarsın.şimdi dosyanın uzantısını bozduk artık telefon o dosyayı tanımadığı için hiçbiryerde açamazsın.ancak xplore içine girip dosyanın uzantısını eski haline getirirsen görebilirsin zaten xplore programınada istersen şifre koyabilirsin.

emrullah60

Üye
indirme linki nerede

messevim

messevim

Üye
kardeş çok kolayı var x plore yi yükle gizlemek istediğin dosyanın üzerine gel seçenek özellikler de orada gizli yazıyor onu işaretle e tamam a bas artık o gizlediğin gleride değil sadece x plore programında gözükür x ploreye de şifre koy tamamdır

yunus5055

yunus5055

Üye
kardeş çok kolayı var x plore yi yükle gizlemek istediğin dosyanın üzerine gel seçenek özellikler de orada gizli yazıyor onu işaretle e tamam a bas artık o gizlediğin gleride değil sadece x plore programında gözükür x ploreye de şifre koy tamamdır

Dostum o gizli yapınca gözükmemesi çoğu telde işe yapıyo ama n70 te işe yaramıyo :) ... Sistem dosyası olarak ayarlayınca görmüyo galeri ... Benim videolar gizli değil ama yinede gözükmüyor galeride :) ...

---------- Eklendi @ 17:03:47 ---------- Yazıldı @ 17:01:47 ----------

Zaten dosyalar sistem dosyası olarak ayarlandigi için dosya yöneticide göremiyor .. Yani telin hiçbir orjinal programı göremiyor ... Xploreyi de kim biliyorki :) ... Bilenler zaten arkadaşların olur .. Bırak onlarda görse ne olacak sanki ... :p

Fatih.33

Üye
smart crypto kullan kardeş kesin çözüm istediğin dosyaya istediğin şfreyi koyarsn.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
smart crypto kullan kardeş kesin çözüm istediğin dosyaya istediğin şfreyi koyarsn.

arkadasa katiliyorum. Sanirim s60 uygulamalarinda vardi. istedigin filmi veya resmi pro.dan bul ve kilitle sifreyi kendin belirliyorsun ama sifreyi unutma :) filmi sonra tekrar yuklemen gerekir. Galeride gorunmez. istedigin zaman ayni prodan sifreyi coz sonra izle isin bitince :)tekrar kilitle yoksa gorunur.

bestekar43

Üye
dosya yonetıcisındn gzlemek istedign seyin en son harfini deistir ornegn mp4 se mp5 yap o zaman dosya acılmıyo

bestekar43

Üye
alakası yok ordan video secenekler duzenle yap oluyo

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Arkadaslar bu programi deneyin isterseniz
Link bu
www.maxicep.com/s60-sistem-araclari/zplus-v1-00-n70-n72-symbianos8-1-teldeki-her-seyi-gizleyin-654411-yeni-mesaj.html

emrekekil

emrekekil

Üye
evet katılıyorum birde xploreye şifre koyarsan hiç kimse telefonunda bir şeye bakamaz hatta gizlediğin dosya bilgisayarda da gözükmez

yunus5055

yunus5055

Üye
... N70 galerisinin özelliği gizli dosyalarıda göstermesidir !! ... Dosyayi gizli yapmak n70 te işe yaramaz ... ( n70 kullanıcısıyim aksini iddaa etmeyin ! ) ... Dosyaların gözükmemesi için sistem dosyası olarak ayarlamak gerekir .. Yada sistem in içine atmak ! ... :off:

- - - Eklendi - - -

evet katılıyorum birde xploreye şifre koyarsan hiç kimse telefonunda bir şeye bakamaz hatta gizlediğin dosya bilgisayarda da gözükmez

... Pc de gizli dosyaları göster ayarladıginda herşey gözükür ...

imhotep_13

Üye
ya arkadaslar bende de e55 var smard guard kullanıyordum şşfreliyordu ama sonradan şifeelemez oldu acaba tlf hackli oldugu icin mi

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
... N70 galerisinin özelliği gizli dosyalarıda göstermesidir !! ... Dosyayi gizli yapmak n70 te işe yaramaz ... ( n70 kullanıcısıyim aksini iddaa etmeyin ! ) ... Dosyaların gözükmemesi için sistem dosyası olarak ayarlamak gerekir .. Yada sistem in içine atmak ! ... :off:

- - - Eklendi - - -

... Pc de gizli dosyaları göster ayarladıginda herşey gözükür ...

ya arkadaslar yokarda verdigim linkden zplyus dosyayi tele kurun onunla galeriyedeki her seyi gizleyin...Gizlediginiz Resim video vs... Galeriyede gözükmez
bu kadar basit...:oke:
ben denedim olyo...;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt