N70 Galeri sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oqeoqe

Üye
    Konu Sahibi
N70 Galeri sorunu
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için arkadaşlar dosyalarım galeride gözükmüyor fakat dosya yöneticisinde gözüküyor ne yapabilirim?:agla

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hangi dosyalar gözükmüyor?

oqeoqe

Üye
    Konu Sahibi
şarkı resim video işte galeride gözüken bütün şeyler

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Format at telefona *#7370#

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Telefon ve hafıza kartındaki önemli bilgilerin yedeğini al...Hafıza kartını PC de biçimlendir...Daha sonra telefonun kapalı iken * (yıldız) + 3 (üç) + yes (arama cevaplama tuşu) tuşlarına basılı tut ve aynı zamanda açma tuşuna basılı tut...Ekrana formatting... yazısı gelene kadar bekle...Bu şekilde telefonu formatladıktan sonra hafıza kartını teline tak ve hafıza kartını tekrar biçimlendir...Daha sonra yedeğini aldığın dosyaları teline yükle büyük ihtimalle açılacaktır..Eğer açılmazsa versiyon yükselt düzelir...Kolay gelsin...

oqeoqe

Üye
    Konu Sahibi
versiyon son sürüm dün yükledim düzelmedi

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dostum aynı olayı N95 8GB ta görmüştüm...Daha cihaz sıfır dı ama 1 ay sonra aynen sendeki gibi bir sorun oldu...Telefon bir türlü düzelmedi...Format attık düzelmedi ama versiyon yükseltmedik...En son çareyi telefonu servise yollamakta bulduk...Sendekide bunun gibi bir sorun olabilir...Versiyon yükselttiğin halde düzelmemiş...Eğer garanti kapsamındaysa servise göndersen iyi olur...

esralim58

esralim58

Üye
dostum o senin hafıza kartına bağlı sana tek diyicegim hafıza kartındakilerini tamam men masa üstüne taşı ve kartı biçimlendir ve sonra tekrar karta yükle eminim ki açılacaktır ::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt