N70 e Eski Versiyon Yuklemek İstiyorum Upgrade Deil Downgrade Yani ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
N70 e Eski Versiyon Yuklemek İstiyorum Upgrade Deil Downgrade Yani ??
Arkdaşlar benım elimde bir n70 var telefon gzl herşeyi hoş ben aldıgımda telefonda eskıv eriyon yukluydu.daha sonra bazı s60 oyunları çalıştırmıyordu (yani 6260 gibi 6600 gibi telefonlar çalıştıyor benım n70 çalıştırmıyor du oalcak iş deil tabiki) sonradan öğrendim benım telefon s80 grubuna giriyormuş. neyse bunu ogrenmeden önce telefonumu telfoncuda yeniv erisyona yukselttrmiştim.ama sonuç gene aynıydı uygulama konsuund ama artık dez avantajlarda vardı muzuk playeri batırmışlar her seferınde menuye giriym şarkı başa sarıyor eskısıne gore daha yavaş eskı versiyonu yuklemek istiyorum nerden bulabilirim??? (n70 i n70 me ditiyon yaptım o yontemle eskı versiyon yuklemek istiyorum)

• Beğen
Tepkiler: canyakan86

APJZ

Üye
daha böyle bir program yok yani dönderemezsin

Davulbaz

Davulbaz

Üye
telefoncular yapabilir onu olmaz diye birşey yok.nokianın internetten indirdiğimiz prolar sadece güncellemek için.veya şeyi deneye bilirsin son versiyon olup olmadığını nokia nın sitesinden usb kablosu ile versiyonunu bir kontrol et.
al linkini vereyim yükle kardeşim original nokianın sitesinden sadece usb kablosu lazım birde yazılımı atarken ekranda şarz aletini takın ikazı çıkabilir bir önlem sonuçta.

altta bilgisayar üzerinden güncellemeyi seçip devam et inen dosyayı çalıştırım yönergeleri izlersin.

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
telefoncular yapabilir onu olmaz diye birşey yok.nokianın internetten indirdiğimiz prolar sadece güncellemek için.veya şeyi deneye bilirsin son versiyon olup olmadığını nokia nın sitesinden usb kablosu ile versiyonunu bir kontrol et.
al linkini vereyim yükle kardeşim original nokianın sitesinden sadece usb kablosu lazım birde yazılımı atarken ekranda şarz aletini takın ikazı çıkabilir bir önlem sonuçta.

altta bilgisayar üzerinden güncellemeyi seçip devam et inen dosyayı çalıştırım yönergeleri izlersin.

eet hocam bn once telefonu n70 in sonv ersiyonuna yukselttım telefoncudan sonrada usb ile m3 editiona çevirdim update ettim telefonu.ama sımdı telefonu sattım problem kalmadı :D

mecay66

Üye
arkadaslar yeni versiyon yıuklenen telefona eski versiyon yuklenmez en kotu ihtimal ilk versiyonu yanı orjinaline donulur tabi sende bunu bilmiyorsun

micqrop

Üye
ilk versiyona nasıl dönücez kardes??

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
evet aynı sorun bendede var

YAHYA383838

Üye
ya benim telefonu music e... eksik yüklenmiş telefon donuyo eski versiyonuna nasıl dönerizzzzzzzzzzzzzzzzz??????????:@

--------------- Ekleme ---------------

tlf a tekrar yüklüyom music e.. ı olmuyo en sonki versiyon yüklenmiştir diooooooooooooooo buna nasıl care buluruz tlf donuyo reset çekiyo kendine tlf açılmaz oldu kıracam nerdeyseeeeeeeee:agla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt