N70 De Vidyo Sorunum Var Yardım Edin Lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
N70 De Vidyo Sorunum Var Yardım Edin Lutfen
kardesler ben telefonumda 1gb lik kart kullanıyom su an. sorunum vidyoları takıla takıla cekmeye basladı. mp4 formatında telin orjinal video prgında. baska prglar kullandım yine takıldı. ama 256 lık kullanırken sorun olmuyordu takılmadan cam gibi cekti. neden 1 gblik kullanmaya baslayınca bole bi sorun oldu ??? telin hafızasına cekince goruntuleri takılmadan cekiyo. kartın markası amco, bu hafta da pq1 i denicem bi yardım

madmann

madmann

Üye
hafıza kartı çok büyük boyutta olduğu için muhtemelendende yazım yızı ve okuma hızı düşüktür ondan olabilir

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
bende ole dusundum de acaba marka farkından olabilir mi? hani dandik marka ii olmaz. iyi bi marka alsam değişir mi performansi

BOSCH

BOSCH

Üye
Kingston 1 GB dene
eğer yazılımın yani versiyonun
5.0609 ise
kasma kesinlikle olmayacaktır
(Birde hafızada az yer varsa başlangıçta az kasma yapıyor
bende öyle oldu eski versiyonda 512 MB Kingston aldım kasma ortadan kalktı
eski versiyon olmasına rağmen)

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
cok yer olmasına ragmen ksama yaptı ve en son versıyon telefonum ne yapacam bilmiyom

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(elusive &#064; May 25 2006, 10&#58;14 PM) [post=342717]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
cok yer olmasına ragmen ksama yaptı ve en son versıyon telefonum ne yapacam bilmiyom
[/b][/quote]
Kingston al
sorun düzelebilir

tufanm

Üye
Bende N70 kullanıyorum bende de oldu teli yurt dısından almıstım. 1gb kullanınca telefon kafayı yedi. bende mmc karta baska bir n70 standart programlarını yukledım (formatladıktan sonra) suan normal calısıyor. istersen ben o standart programları yollaya bılırım sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt