n70 de galeriyi yatay yapmak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cepkin_67

cepkin_67

Üye
    Konu Sahibi
n70 de galeriyi yatay yapmak?
arkadaslar n70 de galeri goruntusunu n73 teki gibi yatay yapmak mumkun mu ? bi programı varmı
var sa ekleyebilirmisiniz.. şimdiden herkese tesekurler

• Beğen
Tepkiler: alco_34

yusufucan

yusufucan

Üye
Bende Aarıyorum arkadaşlar bulan vArsa Koyarsa Çok sevinirim

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
arkadaşım benim bir arkadaş vardı bütün yolları denedik olmadı çünkü n70 ekran eni n73 e göre fazla olduğundan olmuyor

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
N70 = s60 v2 6600=v1 vs. Ekran Çevirme Özelligi Yok MaaleseF
Sadece s60v3 Ekran Çevirme Özelligi Var Arkadaşlar

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
hevesini kırmak gibi olmasın ama öyle bi program yok kardeşim...

oves_tr

oves_tr

Üye
Arkadaşlar konu kirliliği yaratmamak için buradan devam ediyorum.Bende N70 var.Genel olarak memnunum.Ancak menü ile ilgili bir sıkıntım var.Çözemedim.Diğer nokia modellerinde, çekilen videoları ayrı,çekilen fotoları ayrı dosyalarda.Ama N70 te Galeri--->Görüntüler ve Video.. şeklinde.Yani kullananlar biliyor zaten,çektiğim her fotoğraf,her video tek menü altında toplanmakta.Oysa ben fotoğrafların ayrı,videoların ayrı dosyalarda toplanmasını istiyorum.Bunu yapma şansımız var mı arkadaşlar?Teşekkürler....

scoop

scoop

Üye
Arkadaşlar konu kirliliği yaratmamak için buradan devam ediyorum.Bende N70 var.Genel olarak memnunum.Ancak menü ile ilgili bir sıkıntım var.Çözemedim.Diğer nokia modellerinde, çekilen videoları ayrı,çekilen fotoları ayrı dosyalarda.Ama N70 te Galeri--->Görüntüler ve Video.. şeklinde.Yani kullananlar biliyor zaten,çektiğim her fotoğraf,her video tek menü altında toplanmakta.Oysa ben fotoğrafların ayrı,videoların ayrı dosyalarda toplanmasını istiyorum.Bunu yapma şansımız var mı arkadaşlar?Teşekkürler....

bu sıkıntı sadece N70'te değil,N72 kullandım ben,ondada senn anlattığın şekildeydi olay..N73'tede byle.telin içindeki yazılımdan kaynaklanıyo heralde,yapım aşamasında öyle yapılmış telefon.değiştirme şansımız varmı bilmiyom ben çok araştırdım ama bulamdım..Nyse zaten N72yide sattım:ehe

onur_piton

Üye
arkadaşlar n70 in menüsünü n73 gibi 12 ikonlu yapılıyormus bi bilginiz varmı bu konuda

cepkin_67

cepkin_67

Üye
    Konu Sahibi
ewet arkadaslar bilen varmı?

ower

ower

Üye
ewet lazım

Nisroc

Nisroc

Üye

Evet bu kötü bi sorun :@ßunLar işLetim Sisteminden kaynakLanıyor sanırım:hmmm

LAMEC

Üye
arkadaşlar sorununuzu tam çözmez ama ( dosya yöneticisini) deneyin

deve

deve

Üye
smart launcher programıyla oluyor

canbeyy_25

Üye
güzel bir program

cm_vrn

cm_vrn

Üye
malesef yok bende n72 için çok aradım ama bulamadım :(

orhangazi44

orhangazi44

Üye
Arkadaşlar sorunlarınızı tamamen çözmez ama ''s60 Yazı - Ekran - Dil Araçları/N Serisine Dönüştürme Paketi 2* '' konusuna bi bakın.Ordaki temayıda N70'de ek duvar kağıdını kullanarak uygulayabilirsiniz. :) Bi teşekkürü çok görmezsiniz herhalde...

bafralimk

bafralimk

Üye
Arkadsş lar benim 6680 im vardı ve menüsünü yan menü yani n95 in menüsünü yapmak mümkündü o program vardı bende sadece buluetooh grerkliydi o pprogramı kaybettim ama bulur bulmaz eklicem

packardbells

Üye
aslında yatay olosa güzel olur be ben biraz araştırıyım bulursam link koyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt