N70 de çalışan tv programı varmı

Sponsorlu Bağlantılar

gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
    Konu Sahibi
N70 de çalışan tv programı varmı
ya gençler bi yardım edin 1 2 tv programı buldum ama çalışmadı acaba sizde var

• Beğen
Tepkiler: polat_ibrahim ve sevder11

utkuacar

utkuacar

Üye
aga benim bildigim n70 te kızıl ötesi olmadıgından yok bende n70 kullanıyorum ve bana dalazım böle bi program:S

gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
    Konu Sahibi
benim önceki tel 6600 dı ama ondada çalişmyodu tv programı

oves_tr

oves_tr

Üye
tv programı dediğiniz nedir anlamadım ben.Uzaktan kumanda programı mı diye düşündüm ama tv programı diyorsunuz.Tv programı ile uzaktan kumanda programı arasında bir benzerlik kuramadım.Siz başka bir programdan mı bahsediyorsunuz?

sssaaammmiii

Üye
yaaaaaaaa acil beylerr tv progrmı derken ttvzlemek için uzaktan kumanda için deilllllll

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşlar N7o iniz var ama tv izlemeyi bilmiyomusunz ?? :S
bende de N7o var, izliyorum.Bunun için program gerekmiyo ki.. vodafone hat gerekiyo sadece.vodafone hattınız olsun.müşteri hizmetlerini arayıp '' tv ayarlarını istiyorum'' deyin yeter. ordan size vodafone MVS diye bi erişim noktası gönderirler.onu kaydedin.sonra yapılacak işlemleri sıralıyorum
Menü - medya - real player- ayarlar- bağlantı ayarları- yakın kopya (hayır'ı işaretleyin ) - erişim noktası- vodafone MVS yapın ve burdan çıkın.
Sonra menüden WEB e girin. ayarlar- erişim noktası - vodafone mvs yapın sonra geri deyin ve ordaki adres bçlümünde 217.31.233.18.... gibi bişeyler yaza.onun üstüne tıklayın o sayfaya girin. orda TV kanallarını görürsünüz.HEM DE ÜCRETSİZ

esenim

esenim

Üye
arkadalar size en kısa surede tv programının kodlarını getırecem n70 kullanıyorum ben ve yaklasık 8 tv ızlıyordum formattan sonra gıttı arkadasım yapmıstı banada. onu yaptırınca sıze acıklarım..ınternet uzerınden baglanıyor kontur derdine falanda yok ıstedıgınız kadar ızleyın. kontur gıtmıyor.. sıze bı guzellık yapıyom :):naughty::naughty:

ramazan başkan

ramazan başkan

Üye
esenim walla çok büyk sewap kazanırsın acilinden bekliyoruz saygılar

Legend King

Legend King

Üye
evet var tabiki

smeckdown

Üye
ya kardeş acayip lazım smeckdown izlemek için fox tv olsun yter cevap yazarsanız sevinirim sagılar!!!

atmaca950

atmaca950

Üye
abicim bende e65 var 10-15 tane tv programı buldum hiçbiri çalışmadı boşuna aramayın bence zor bulursunuz eğer bulursanız banada haber verin çalışan bi program

Üst Alt