N70 de altyazılı film izleme (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
N70 de altyazılı film izleme (yardım)
arakdaşlar N70 de altyazılı film izlemek istiyorum.hangi programı indirmeliyim link verebilirmisiniz.buradaki konualra baktım ama anlayamadım

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Cepten girdigim icin link veremiyorum ama smartmovie işini gorur forumda s60 uygulamalarinın video bolumunde bolca var :) iyi seyirler

kaan0

kaan0

Üye
cepten altyazılı film seyredilir mi ?? :allalla:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
gözleri bozulmazsa insanın neden olmasın hehe :D

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler denicem N70 ekranı yan olarak izlenebiliyor oprogramlada yan izlenirse altyazı da büyütülebilir diye düşünüyorum. ozmn izlenir bence.eğer izlenirse 1gb lık hafıza kartı almayı düşünüyorum da

kaan0

kaan0

Üye
film yan yazılar düz :D:D:D

kaan0

kaan0

Üye
:D:D film düz de seyredilir

asedme

asedme

Üye
arkadasım istersen link veririm ama bence n70 i elinden cıkar n serisinin en berbat telefonudur.eger hız istiosn 6630 kim ne derse desin 6630 işlemci hızı n73 ü katlıyor bakabilirsin

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım istersen link veririm ama bence n70 i elinden cıkar n serisinin en berbat telefonudur.eger hız istiosn 6630 kim ne derse desin 6630 işlemci hızı n73 ü katlıyor bakabilirsin

ne gerek var ki teli satmaya şimdi alttarafı bi film için memnunum telimden ya hiçbir sorunum yok zaten artık tele para yatırmamaayı düşünüyorum.deneme amaçlı altyazı olacakmı merak ettim smartmovvie indirdim kurdum daha deneyemedim ama bakcam yakında

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
arakdaşlar smartmovie yükledim altyazı kısmını açık yaptım ama altyazı çıkmıyor nasl yapacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt