N70 Beyaz Çizgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nisroc

Nisroc

Üye
    Konu Sahibi
N70 Beyaz Çizgi
S.a arkadasLar N70 telim var son zamanLarda ekranda 5 sn'de bi beyaz bi çizgi çıkıp duruyo.Sorunu yaşayan yada çözen oLdu mu :S

ahenk

ahenk

Üye
garanti varsa servis aynı sorun samsung d880 vardı sora çizgi tamamen ekranı kapliyo ekranı değiştirmek gerekiyo

keremerson

keremerson

Üye
format atmayı denedin mi ?
eğer denediysen ve düzelmediyse, yazılımsal bi sorun yoktur donanımsal (ekranda) bi sorun vardır..
garantisi devam ediyosa hallederler.. ama garantisi bittiyse telefoncular nerdeyse yeni bi n70 parasına tamir ederler.. o da senin bileceğin bişey tabi..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
format atmayı denedin mi ?
eğer denediysen ve düzelmediyse, yazılımsal bi sorun yoktur donanımsal (ekranda) bi sorun vardır..
garantisi devam ediyosa hallederler.. ama garantisi bittiyse telefoncular nerdeyse yeni bi n70 parasına tamir ederler.. o da senin bileceğin bişey tabi..

yani:oke:

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
Ekran boom!

Nisroc

Nisroc

Üye
    Konu Sahibi
yazılımsal ßi hata oLduqunu zannetmiyorum.Neyse teşekkürLer iLqiniz için

frknkara

frknkara

Üye
n95 ilk çıktığı zamanlarda ben aldığımda banada aynısı olmuştu garanti olmadıı için bir telefoncuya götürdüm adam ekranı değiştirdi ve 15 tl aldı

cm_vrn

cm_vrn

Üye
garantisi varsa ver telefonu bedavaya yapsınlar...

İmparatore

İmparatore

Üye
ben uzun zamandir kulaniyorum telefon defalarca yere düstü 2 kere kapagini ( Cover ) degistirdim telefon canavar gibi ne yaparsam yapim tel. hic bir sey olmuyo ( Allah hic bir Telefona benim gibi kulanici vermesin ):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt