N70 batarya sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

onder_17400

Üye
    Konu Sahibi
N70 batarya sorunu
Arkadaşlar benim n70 im var ve şarj ettikten 2 gün sonra batarya bitiyor ne yapabilirim???

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
bendede n70 var sana tavsiyem
1)Arka planda program açık bırakma
2)Telefonun kendi orjinal temasını kullan
3)fazla oyun yükleme
4)yoksa tekrar şarj et:)

mservank

mservank

Üye
Arkadaşlar benim n70 im var ve şarj ettikten 2 gün sonra batarya bitiyor ne yapabilirim???
Benece çok bile dayanıyo .Yat kalk dua et benim gibi her gün şarj etmek zorunda kalmıyorsun.;)
Eğer sorun oluşturuyorsa yeni bir orijinal bir batarya alabilirsin.

cool_eagle

Üye
ben alallı 6 ay oldu. Hergün şarj ediyorum. Ama ben çok oynuyorum oynamazsam 2 gün gidiyo. Sende problem yok. Symbian telefonlar fazla güç tüketiyo :)

onder_17400

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar

schumici

schumici

Üye
aynen symbianlar normal telefonlardan daha fazla enerji tüketir o yüzden normal o canını sıkma:oke:

macco

macco

Üye
Kardeş forumda konu acılmıstı bende ordan duzelttım sebekede cıft mod bıde gsm var gsm ye alırsan sarz suresı bıraz daha uzun gıder

onder_17400

Üye
    Konu Sahibi
saolun

kaan0

kaan0

Üye
bende n81 var bekleme süresi 17 gün ama ben 2 günde bi şarza takıyom (bu arada her gece müzik ve radyo dinliyorum) ve galiba ilerde ben de hergün şarza takcam çünkü bataryalar her yıl %20 kapasite kaybediyomuş.

Furkan96

Furkan96

Üye
evet 5 gunde bitioy

sefa_61_41

Üye
bende de n70 var . Şarjı telefona dokunmadığım halde 1 gün gidiyor . Yeni batarya aldım hala aynı. Anlamadım . :@ Şarj aleti mi şarj etmiyo ? Yardım ederseniz sevinirim.

dogandoganay

dogandoganay

Üye
1)Arka planda program açık bırakma
2)Telefonun kendi orjinal temasını kullan
3)fazla oyun yükleme
4)yoksa tekrar şarj et
5)fazla müzik dinleme
6)mesaj atma fazla vb gibi
7)bide güç tasarrufunu aç

mlh_863

Üye
susun be benden ii mi bilceniz gelin bana heykelde caminin yanıda telefoncuyum size tavsiye veririm

mesut öncel

mesut öncel

Üye
en ii bataryya hangisi b-5 mi b-4mü

batuhan_86

batuhan_86

Üye
selam arkadaşlar bir sitede gördüm telefonunun şebek ayarlarına giriyosunuz çift hat yazan yeri gprs olarak degiştiriyorsunuz telefonun bekleme süresi uzuyormuş deneyin olursa mesaj bırakın

sempatq

Üye
arkadaşlar bendeki n 70 birkaçsaat somra şarzı bitiyo ful doluykem 1 senedie kullanıyorum eskidiği için mi bitiyo acaba..... yardımınızı beklerim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar n70 batarya fiyatları nekadar tel cilerde

salih1906baba

salih1906baba

Üye
ben alallı 6 ay oldu. Hergün şarj ediyorum. Ama ben çok oynuyorum oynamazsam 2 gün gidiyo. Sende problem yok. Symbian telefonlar fazla güç tüketiyo :)

katılıyorum ....

BEN de HER GÜN ŞARJ EDİYORUM ... :oke:

packardbells

Üye
kardş bende aynı sorunu yaşıyordum orjanl batarya bile aldım yeniden ama oyun yüklü olunca fazla etkilemiyoda tema ve arka plan çok etkiliyor şarjı brnim fulsa bişi açık unutuyum 1-2 saate boşalıyor anlıcagın boşa batarya masrafı yapma :D

cakalcukal1

cakalcukal1

Üye
:oke:saolun arkadaşlar

Üst Alt