N70+Android N80'e değişilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
222112

222112

Üye
    Konu Sahibi
N70+Android N80'e değişilir mi?
Selam Arkadaşlar.
Sorum olacak.
N70 im ve Mobee Nett Tablet PC'm var(400 mhz işlemci 256 mb ram Android 2.0 sistem wifi 0.3 mp kamera 2 gb hafıza)
Bir arkadaşım(Adı Ali. Buradaysa selam olsun :D ) bana N80 ile takas teklif etti sizce olur mu iyi bir teklif mi? Cevap bekliyorum. Zarar mı ederim ? hemen şimdi takas mı etmeliyim? :D

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bilmem:)

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
Bi çocukta bana takas teklif etti çocukta 6300 var ve bendeki dier 7610 nu istiyo aynen takas yapsam karmı ederim zararmı bilemedim :)

222112

222112

Üye
    Konu Sahibi
Bence değişme. Onun kamera ses iyi ama yapacakların sınırlı. Sadece javaları açar. 7610 ise... :D

- - - Eklendi - - -

Evet beylerrr?

yunus5055

yunus5055

Üye
... Usta android tablet varmış elinde ... V2 de tel var ışte ... Napacan n80 i ... Bi ara para biriktir tableti büyüt ...

femtv

Üye
n80 symbian , symbian artık öldü

rapperboy09

Üye
Ben olsam değişmem aga hem elinde N70 var hem de Android tablet ikisini farklı cihazlarla takas et tek bir telefonla değil yani

djhiguramos

djhiguramos

Üye
O tablete bi ayar çeksen zamanında uğraştıysan hızlı bi fw ile netten film izlemek ve forumda dolaşmak için ideal olabilir.Tabi dediklerim için eski programlar lazım.n80 de en fazla bir kaç ngage platformu oyun oynadıktan sonra yapabileceğin pek birşey yok net olarak senin tabletten zayıf kalır.

zaten n70 varsa 7610 la 6300 ı değiştirebilir n70 te oynayamadığın tüm javaları oynayabilirsin.(sanırsam rf12 bile çalışıyordu)

yunus5055

yunus5055

Üye
V2lerde n70 yeter ... Daha zorlamanın bi anlamı yok ... Javayi da oynatıyo ışte baya ... Sen tableti büyütmeye bak ... Androidde ilerle kardeş ... Symbiani boşver ...

- - - Eklendi - - -

Javayida oynama anasını satım ... Çokmu şey kaybedersin ....

- - - Eklendi - - -

Bir iki yıla ins androide geçecem ... Fiyatların biraz düşmesini bekliyorum ...

222112

222112

Üye
    Konu Sahibi
Tamam madem beyler değişmiyorum o zaman. Teşekkürler.

femtv

Üye
takas ettîğine deymez.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Çok oynamak istediğin java oyun olursa pc ne java emulatör kur ,Android için de virtualbox ile android in x86 sürümünü kurarsın. :D

222112

222112

Üye
    Konu Sahibi
@ djhiguramos :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt