Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N70 anakart lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manialog
Üye
Konu Sahibi
N70 anakart lazım
N70'im düştü ve servisten geri geldi anakart zarar geldi diye anakartı kendim almak istiyorum satılık bilen veya satmak isteyen arkadaslar var mı veya onun harıcınde nasıl çalıstırırım telefonu yepyenı cekmecede yatıyor
AsCoRbAt
Üye
ana kart alcağına git yeni telefon al
Utku
Üye
bencede yeni telefon
manialog
Üye
Konu Sahibi
5800 kullanıyorum zaten de benım derdım ucuz yoldan n70i kurtarmak çok mu tutar ki ikinci elinden ucuza kapatma derdindeyım
Utku
Üye
en az 50 tutarr telefon 70 ediyor zaten
alixkandemir
Üye
yok 35 liraya filan bulursun sen alışveriş sitelerini bir dolaş bu fiyata bu gün bitane buldum ben ama satılmıştı.
AsCoRbAt
Üye
ewt sahibind.. .com da yedek olarak ucuza bulabilirsin gibi geliyo
--------------- Ekleme ---------------
bi ürün buldum senin için ama ne durumdadır bilmem
baktım bende siteye daha önce büyük ihtimal benım telefonla aynı durumda bu telefon yedek parça niyetine diyor hiç açılmadığına göre artık ümidim ben bunu yaparım diyen bi telefoncu bulursam o gibi gözüküyor sağol yine de ilgilendiğin için
jumper27
Üye
akadaslar meraba banada n70 anakrt lazım bildiğiniz bir yerde varsa veya tanıdıklarınızda varsa arkadsımın telefonunu ucuzdan kurtarmaya calışıyorum da