cbufatih Üye süper telefon hız konusunda takılmalar var ama okadar zararı yok 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum telefonunmdan cazırtı da yok bu arada
süper telefon hız konusunda takılmalar var ama okadar zararı yok 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum telefonunmdan cazırtı da yok bu arada
dreamgirls Üye keremerson' Alıntı: al al al n70 al olmadı n73 al olmadı n serisinin yeni ürününü bekle olmadı n70 me'de alabilirsin (çok güsel onun tipi, tabi seside ) Genişletmek için tıkla ... çok güzel reklam yapmışsın kerem, ben yeni aldım ama yeni bi tel alasım geldi... N70 daha aba duruyo, N72 al kardeşim...
keremerson' Alıntı: al al al n70 al olmadı n73 al olmadı n serisinin yeni ürününü bekle olmadı n70 me'de alabilirsin (çok güsel onun tipi, tabi seside ) Genişletmek için tıkla ... çok güzel reklam yapmışsın kerem, ben yeni aldım ama yeni bi tel alasım geldi... N70 daha aba duruyo, N72 al kardeşim...
FEEL ME Üye dostum bence alma cünkü tuşları falan da cok hassas.cabuk bozuluyo.1 GB likhafıza kartını doldurunca donup kalıyo.tavsiye etmiyorum
dostum bence alma cünkü tuşları falan da cok hassas.cabuk bozuluyo.1 GB likhafıza kartını doldurunca donup kalıyo.tavsiye etmiyorum