Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N500 telefonuma oyun atsam çalışmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N500alper
Üye
Konu Sahibi
N500 telefonuma oyun atsam çalışmıyor
N500 telefonuma oyun atsam çalışmıyor . Burdaki symbian^3 oyunları indirdiğimde açılmıyor . bazen ses geliyor ekran yok ama nokia mağzadan yükleyince çalışıyor ama ordaki oyunlar güzel degil telefon sürümü : belle
umitgul18
Üye
Nokia 500 de gpu olmadığı için hd oyunları açmaz hd olmayan oyunları yükle çalışır.
ozancann
Üye
500, "Symbian S60v5" oyunlarını çalıştırıyor. Bazı oyunlar sanal oyun kumandası açtığı için oyun ekranını küçültüyor ancak tam ekran oynanabilen çok güzel oyunlar var, biraz araştırmak lazım.
500, "Symbian S60v5" oyunlarını çalıştırıyor. Bazı oyunlar sanal oyun kumandası açtığı için oyun ekranını küçültüyor ancak tam ekran oynanabilen çok güzel oyunlar var, biraz araştırmak lazım.
Demek 500, S^3 işletim sistemine sahip, sağol ya Forumlarda paylaşılan S^3 oyunları genellikle HD formatında olduğu için alternatif olsun diye söyledim zaten ben de. Bu arada 500, .jar uzantılı oyunları da çalıştırıyor, yanlış bilinen bir şey yok yani.
Saygılarımla...
- - - Eklendi - - -
500, S60v5 oyunlarını da çalıştırıyor desem daha iyi anlaşılırdı galiba. -da eki önemli sen de haklısın
Demek 500, S^3 işletim sistemine sahip, sağol ya Forumlarda paylaşılan S^3 oyunları genellikle HD formatında olduğu için alternatif olsun diye söyledim zaten ben de. Bu arada 500, .jar uzantılı oyunları da çalıştırıyor, yanlış bilinen bir şey yok yani.
Saygılarımla...
- - - Eklendi - - -
500, S60v5 oyunlarını da çalıştırıyor desem daha iyi anlaşılırdı galiba. -da eki önemli sen de haklısın