N500 telefonuma oyun atsam çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N500alper

Üye
    Konu Sahibi
N500 telefonuma oyun atsam çalışmıyor
N500 telefonuma oyun atsam çalışmıyor . Burdaki symbian^3 oyunları indirdiğimde açılmıyor . bazen ses geliyor ekran yok ama nokia mağzadan yükleyince çalışıyor ama ordaki oyunlar güzel degil telefon sürümü : belle

umitgul18

umitgul18

Üye
Nokia 500 de gpu olmadığı için hd oyunları açmaz hd olmayan oyunları yükle çalışır. :)

ozancann

Üye
500, "Symbian S60v5" oyunlarını çalıştırıyor. Bazı oyunlar sanal oyun kumandası açtığı için oyun ekranını küçültüyor ancak tam ekran oynanabilen çok güzel oyunlar var, biraz araştırmak lazım.

umitgul18

umitgul18

Üye
500, "Symbian S60v5" oyunlarını çalıştırıyor. Bazı oyunlar sanal oyun kumandası açtığı için oyun ekranını küçültüyor ancak tam ekran oynanabilen çok güzel oyunlar var, biraz araştırmak lazım.

Yanlış biliyorsun 500, Symbian 3 işletim sistemine sahip. S^3 oyunlarını çalıştırıyor ama hd olanlar hariç.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
Hiç seftıkalarını kontrol ettin mi(uygulamanın değil telefonun)

ozancann

Üye

Yanlış biliyorsun 500, Symbian 3 işletim sistemine sahip. S^3 oyunlarını çalıştırıyor ama hd olanlar hariç.

Demek 500, S^3 işletim sistemine sahip, sağol ya :D Forumlarda paylaşılan S^3 oyunları genellikle HD formatında olduğu için alternatif olsun diye söyledim zaten ben de. Bu arada 500, .jar uzantılı oyunları da çalıştırıyor, yanlış bilinen bir şey yok yani.
Saygılarımla...

- - - Eklendi - - -

500, S60v5 oyunlarını da çalıştırıyor desem daha iyi anlaşılırdı galiba. -da eki önemli :D sen de haklısın :)

umitgul18

umitgul18

Üye
Demek 500, S^3 işletim sistemine sahip, sağol ya :D Forumlarda paylaşılan S^3 oyunları genellikle HD formatında olduğu için alternatif olsun diye söyledim zaten ben de. Bu arada 500, .jar uzantılı oyunları da çalıştırıyor, yanlış bilinen bir şey yok yani.
Saygılarımla...

- - - Eklendi - - -

500, S60v5 oyunlarını da çalıştırıyor desem daha iyi anlaşılırdı galiba. -da eki önemli :D sen de haklısın :)

:):)

N500alper

Üye
    Konu Sahibi
tşk açsa iyidi ama :/

HAM ZA

HAM ZA

Üye
nokia 500 işlemci açısından güzel bi telefon ama gpu düşük olduğu için açmamıştı evet belleye güncellediğimde de 5 ev ekranı gelmişti:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt