N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN)



KAMPANYA KOŞULLARI

n11.com üy eri, kampanya sayfasındaki butona basarak hesaplarına yükledikleri indirim kuponunu, 01 - 07 Nisan 2015 tarihleri arasında tek seferde yapacakları alışverişlerinde kullanabilir.
22 TL değerindeki kupon 100 TL ve üstü, 33 TL değerindeki kupon 250 TL ve üstü, 55 TL değerindeki kupon 500 TL ve üstü, 111 TL değerindeki kupon 1500 TL ve üstü alışverişlerde kullanılabilecektir.
Kampanya kapsamında bir kullanıcı hesabı ile sadece 1 kupon yüklemesi yapılabilir.
Kuponlar tıklandığında anında n11.com hesabınıza yüklenir.
Kazanılan kuponlar, 07 Nisan 2015 saat 23.59’a kadar geçerlidir.
Kuponlar, 35.000 adet ile sınırlıdır.
Kampanya kapsamında yüklenilen kupon, n11.com’daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
Yüklenilen kuponlar Anne & Bebek; Süpermarket; Kağıt ürünleri, Sim Kart ve Hat; Altın ve Gümüş; Vodafone & Avea TL Yükleme; Toptan Satış; Toplu Satış; Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde geçerli değildir.
Aynı üyenin birden fazla hesap açtığı tespit edildiğinde diğer hesaplarıyla yaptığı alışverişlerde hak kazansa bile kupon yüklemesi yapılmayacaktır.
n11.com, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.


Kuponlarla yapılan alışverişlerdeki iptal ve iade koşulları aşağıdaki gibidir:

Alıcı İptal/İade: Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.

Mağaza İptal: Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı i gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: EroL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt