N Serisinin Başı N70

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harry62

harry62

Üye
    Konu Sahibi
N Serisinin Başı N70
Çogu kişi bu telfonu görmüştür veya duymuştur n70 n serisinin başıdır ayrıca fark ederseniz tüm n serisinin(temasını değiştirmesseniz)özel bir menüsü dahi bulunuyor

n70 classic bir telefon haline gelmiştir ilk çıktıgında 800 tl yi bulan bi telfon zamanınn en iyisiydi
arıycagınız pek çok özelligi vardı işlemcisi çok deil ama(n76 öle deil :D işlemci çok hızlı telfon açıldıgı anda 3sn galirye hiç takılmadan girebilirsin)genede bir classic haline gelmiştir

tasarımı çok iyi bir dizayndır.dikkat ederseniz n70 te kameraya ulaşmanın tek yolu kapagı kaydırmaktır.bu açıdan güzeldir belki biraz kabadır ama artık çogu telefon kabalaştı sanki biraz n serisine bakınca ne bilim n93 n73 bana biraz kaba geliyor ama bu kabalık aldatmasın özellik bakımından süper bir tasarım harikasıdır

size hazır n70 i anlattım birazda n95 n96 n97 den de bahsedelim

bu telfonlar n serinin son çıkan telfonlarıdır VE BURAYI VURGULUYORUM N96 N97 kendiniz pasapord üzerine açtırıp yurt dışından getirmediginiz sürece almassınız bunların türkiye girişi hayla yapılmadı

N95 güzel bir telfon(gene kendi yorumumu katıyorum ama bence biraz kaba ekranı kaydırınca ince görünmesine bakmayın :D)8gb lık hafızası 337 işlemcisi (n76 nın işlemcisi 374 :D 8 gb lık bir hafızayı kaldırmadıgından çok hızlıdır:D pardon gene kedni yorumumu yaptım ama zaten amaçta bu ben size telefonların değişik özelliklerini gösterir söylerim onları sadece güzel yönleriyle sunmam :D)ile ilgi çeken bir telfon 0'ı 1000tl üzerinde 1200 fln galiba 2.eli 350-450 arasıdır

N96 arakadaşlar bu telfon Türkiyeye girişi yapılmamıştır o yüzden çok görmessniz ya biri kendi getirtirmiştir yada dubai(çin)malıdır.16 gb hafızasıyla ilgi çeken bir telefon zaten bunları öyle yapıolarki yakında çep telefonları pc kadar hafızası olur:D:D nese gene kendi yorumumu yaptım ama güzel bir telfon dikkat ediceginiz nokta 2. el alırsanız kapagını kaydırın çok takılmaması laısm :D

N97 çıkan en son modeldir 32GB HAFIZA SI VARDIR bence yuhh abartıolar gene yakında heralde 64 GB çıakrtcaklar napcaklar bukadar hafızayı anlamıyorum :D bu telfon n95 ve n96 göre bence daha class daha güzel ve daha kibar ayrıca pek çok özelligi var ben bunları int. bulup yazardım belki ama kendim elle gördükleriim ve bildiklerimi aktarmak istedim robotlaşmak istemedimden böle yapıom:D nese bu telfon süper aradıgınz nerdeyse her özellik var ama gene TÜRKİYE çıkışı yoktur reklamlarda okadar gösteriolar ma aaldanmayın daha ben 1tane bile n97 ye rastlamadım ama genel olarak güzel telefon klavyesi de mevcut ve çok güzel saklamış xpress teki gibi alta yerleştirilmiştir..

• Beğen
Tepkiler: onder_17400

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokia çoğu zaman güzel telefonlar çıkarıyor güzel bir tane alıp eskiyene kadar kullanmak gerekir..

maxibrk

maxibrk

Üye
Kusura bakma arkadaşım ama yazarken Türkçeyi kullansaydın herkes anlardı;)
Noktalama diye bir şey yok ya..
Türkçemize sahib çıkalım.
Teşekkürler..

smsr

smsr

Üye
bu ne yaa, adam kendi kafasına göre iki üç teli anlatmış, bunu da konu başlığı yapmış... bence gereksiz ve saçma sapan bi konu olmuş :nono::nono:

harry62

harry62

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma alıntı yapmak yerine kendim yazmayı tercih ettim o yüzden yazı biraz kötü olabilir n70 i anlatmışken son çıkan ve hala Türkiye girişi onaylanmamış telfonlardanda bahsetmek istedim çünkü bazı kişiler reklamlarda gördügü n97 i gidip direk alabilecegini zannedenler var

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol

onder_17400

Üye
bilgi için teşekkürler

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Nokıa olsun camurdan olsun benımde N70 var::D

Repeal

Repeal

Üye
sahib?!?!?!?!?!?!?!?! işte acemi bülbül bu kadar ötüyor, o sahip. sen ilk önce bi imla kılavuzu al.

messi_10

Üye
вυяακ;1661203' Alıntı:
Kusura bakma arkadaşım ama yazarken Türkçeyi kullansaydın herkes anlardı;)
Noktalama diye bir şey yok ya..
Türkçemize sahib çıkalım.
Teşekkürler..
O "SAHİB" sahip olmasın sakın:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt