N Serisine Dönüştürme Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

orhangazi44

orhangazi44

Üye
    Konu Sahibi
N Serisine Dönüştürme Paketi
Forum Tarihinde iki ***

=======ÖNİZLEMEYE BAKIN HAYRAN KALACAKSINIZ========

Anlatımı paketin içindedir.

Kendi adınızla yayınlamayınız.Alıntı yaptığınızda bu konunun kaynağını belirtiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: adana_li_asik, john cooper, ınanckan ve 37 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler güzel bir dönüşüm uygulamasına benziyor.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Bende BirşeyLer SöyLeyeyim.

1.si Forumda Daha önce veriLmisti ama aynısı değiL..
http://www.maxicep.com/s60-sistem-a...un-ister-misiniz-forum-tarihinde-i-87948.html

2.si: Bu Müzik ÇaLarı YükLerseniz Kendi Müzik ÇaLarınız ÇaLışmaz.

3.sü Çok GüzeL iş çıkarmıssın dostum fakat: Şu Temayı %100 kendin yaptıgına eminmisin ?? Ben N serisi Bir TeLefonun Romundan Çekip DüzenLediğini Düşünüyorum..

4.sü Şu Fonta Dikkat Edin Fontu YükLemeden Önce C yi bir yedek aLın. Font Yüzünden Çok Basım Agrıdı :)

Herneyse FazLa konusursam sizinkide agrıyacak gaLiba.. Her nasıL oLmussa oLmus.

PayLasım için TeşekkürLer. Çok GüzeL Bir PayLasım :oke:

ico

ico

Üye
süper ellerine sağlık:oke:

global_deejay

Üye
Bana sadece teması lazım bulabilirmisiniz orjinal temalarından hoşlanırım N70 N90 N85 6680 var bari bunuda ekliim :D

kurtmustafa

Üye
eline saglık gazi güzel bi programa benzio

global_deejay

Üye
Arkadaşlar ben temayı kurayım dedim ama böyle hata veriyor
Yüklenemiyor Series60Skins Support Sürüm 0.00 İle uyumlu ne demek istiyor burada anlamadım telefonum 6630

LeareN

LeareN

Üye
Denedim.Fakat ÇOK Hoşuma Gitmedi Sebebi İse Her Şeyi Uygulamama Karşın Yine Karışması Yani Karenin Haddinden Fazla Büyük Olması. Ama Gercekten Büyük Bir Emek:oke::oke::pro:

lidermay

lidermay

Üye
güzel olmuş dostum emeğine sağlık

Symbiont

Üye
Denedim.Fakat ÇOK Hoşuma Gitmedi Sebebi İse Her Şeyi Uygulamama Karşın Yine Karışması Yani Karenin Haddinden Fazla Büyük Olması. Ama Gercekten Büyük Bir Emek:oke::oke::pro:
Benimde Hoşuma Gitmedi Nedense Simgeler Falan Fazla Kalitesiz Geldi Ben Düzeltmeyi Deniycem Olursa Beğenmeyenlere Gönderiyim Daha Kalite Bir Font Öneririm Modern.gdr Yi

RS-2144

RS-2144

Üye
güzel paylaşım ;)

orhangazi44

orhangazi44

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın.Dextoper'le font'u yanlış koymuşum.Bikaç gün içinde paketi güvenilir hale getirip linkleri yenileyeceğim.Smart Louncer skin ini de pakete ekliyeceğim.Paketi koyduğum da smart louncer skininin sadece ordaki on iki ikonu vardı.:mahcup:

global_deejay

Üye
Tema N Serisi İçin O Zaman.. 6630a uyumLu oLanı Buradan İndirebiLirsiniz.. Buyrun..

N90_orjinal_teması___

@NoLiFe ben onu ramazanın paylaştığı günden beri kullanıyorum ama sorunu çözdüm yine N90 Teması kurayım dedim aynı hatayı verdi yani hiç bir s60 teması yüklenmiyor demekke telde birşey varmış format attım düzeldi şimdi orhangazi arkadaşımızın paylaştığı temayıda kurdum sorun herhalde bir arkadaş 6680 orjinal temaları paylaşmıştı onun yüzünden oluyor onu kurdum aynı hata kaldırınca sorun yok

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu sahibinin isteği üzerine konu kapatılmıştır.

Üst Alt