N.o.v.a 3 (NEAR ORBIT VANGUARD ALLIANCE)v1.0.5 APK+SD

Sponsorlu Bağlantılar

note 2 gamer

Üye
ben yeni üyeyim bana hd bol oyun gerekiyor telefonum samsung galaxy note 2 bu telefona nova3,modern combat 3,4 gibi gameloft oyunlarını benim telefonda açamadım ban yardımcı olabilirmiisniz teşşekür ederim

note 2 gamer

Üye
Yardim edecek yokmi lutfeen

ibomixed54

Üye
Arkadaşlar bende senseition de var bu oyunu yukledim çalıştı oynadım yalnız telefona format attım sonra uyumsuz hatası vermeye başladı oyunun üç sürümünü buldum yukledim ama çalışmadı bi yardımcı olursanız çok sevinirim

adı burdasaklı

adı burdasaklı

Üye
GALAXY S3 İÇİNDİR
merhaba arkadaşlar
sd dosyasını rardan çıkarın obb kloseri ile birlikte android in içine atıp deneyin DATA kloserine değil.
orjinali o şekilde kurluyor çünkü.
bende data kloserine atmıştım bir türlü çalıştıramadım satın aldım android in içine kurdu.
satın almayı iptal edip obb kloserini aynen andrid içine atım ve oldu şimdi çalışıyor.
tekrar ediyorum DATA nın içine değil direk android içie obb kloseri ile atın kesin çalışıyor

gerillaxil

Üye
GALAXY S3 İÇİNDİR
merhaba arkadaşlar
sd dosyasını rardan çıkarın obb kloseri ile birlikte android in içine atıp deneyin DATA kloserine değil.
orjinali o şekilde kurluyor çünkü.
bende data kloserine atmıştım bir türlü çalıştıramadım satın aldım android in içine kurdu.
satın almayı iptal edip obb kloserini aynen andrid içine atım ve oldu şimdi çalışıyor.
tekrar ediyorum DATA nın içine değil direk android içie obb kloseri ile atın kesin çalışıyor

kardeşim benim galaxy s3 4.1.1 JB yüklü (rootsuz) denedim olmadı hem obb içine attım olmadı hem de data içine. sen apk dosyanı rapidshare atıp paylaşabilir misin?

avengers4

Üye
Samsung galaxy ace 2 de çalışmıyo ama youtube daki videolarda ace 2 de oynanıyo

BeytullahTükez

BeytullahTükez

Üye
xperia arc s de kasma fln yaparmi?

lonelyshadow

Üye
S3 için uyumlu değil diyor apk şu oyunu çok istiyorum ya bi oynamayamadım :D

guray027

Üye
ben de htc evo 3d var.su anda markette 0,99 dolar satın aldım problemsız oynuyorum.1.7 lira icin ugrasmaya degmez 1 haftadır ındırmedıgım apk va sd dosyası kalmadı satın alın kurtulun derım.

gvnmstf

Üye
Arkadaşlar bende google nexus 7 kullanıyorum bende de cihazınız uyumlu değil hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

xxsavasxx2

Üye
arkadaşlar bende ideos x5 var 2.3.5 stock rom kullanıyom nova3 apk hangisini indirmem gerek ideos x5 kullananlar oyun kasıyomu söyleyebilirlermi ona göre indircem

Heroata

Heroata

Üye
Wonder cm9 kullaniyorum bu hata gelio

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

vefk22

vefk22

Üye
ellerine saglık

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende ideos x5 var 2.3.5 stock rom kullanıyom nova3 apk hangisini indirmem gerek ideos x5 kullananlar oyun kasıyomu söyleyebilirlermi ona göre indircem

Hayir kasmiyo ama grafikeri dusuk

xxsavasxx2

Üye
Ideos x5 de indirmiyo aciyom apk yi hata geliyo indirmiyo datayi

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş LG Nexus 4 açar mı?

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Tamam Yardımlarınız için teşekkürler