N-Gage yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jelly Black

Üye
    Konu Sahibi
N-Gage yardım
Arkadaşlar n-gage buldum fiyatı 100 Ytl n-gage için normal bir fiyatmı yoqsa bir sorunu olduğu içinmi 100 Ytl dir bilemiyorum ve n-gagelerde sık olan sorunlar nelerdir almadan telefoncuda bakıyim sonra arızalı çıkmasın die birde size soruyim dedim :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Bence normal daha fazla etmez şu anki piyasaya bakarsak ama fiyatını biryerde okumadım ama 100 den fazlada verilmez diyebilirim öyle bir telefona şu an

__Midas__

__Midas__

Üye
classic modelse alma derim,
telefonu yan tutarak konuşmak çok kötü, ben cok nazik kullanmama rağmen hopörleri cızırtılı sesvermeye başlamıştı, telefon hafızası yetersiz müzik alamıyosun gönderemiyosun hafıza kartına alıncada mesaj hafızasını bu sefer müzik dinlerken mesaj okuyamıyosun, müzik dinlerken hafıza kartı okunmuyo başka bişe yapamassın,
çok büyük ayrıca, 100 ytl ye alınabilecek başka bişe varsa onu al ama ngage den uzak dur, ben yandım sende yanma:nono:

cinowski

Üye
uzun süredir ngage klasik kullanıyorum. walla telefonların dilinden anlıyosan ngage kullanabilecegin en iyi telefonlardan. simdi atlamayin hemen sen ne diyosun kardeş ngage mi kaldı diye... ben gayet memnunum... ha bu arada 6600 - sx1 de kullandım... ngage tawsiyem. bu arada kimse düzgün çalışan weya temiz ngage i 100 ytl ye wermez. ben wermem şahsen...

targa911

Üye
yok yav n gage alınmass

kayranur

Üye
bence N-gage hakkında hiç bişe bilmiyosunuz

ahmet7280

Üye
kardes bende qd var bence qd al clasıc de super ama otobuste falan caldında ınsan acıp konusmaya utanıyor yan tutularak konusuldugu ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt