N-gage Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FrontmaN

FrontmaN

Üye
    Konu Sahibi
N-gage Yardım
Arkadaşlar bugün n-gage telefon aldım buetooth u tanıttım telefonu sonra siftah için ilk oyunu atayım dedim ve 5 mb lık oyun atmaya başladım yarıda kesildi hafıza yetersiz diye.Mesaj ayarlarına girdim (6600 daki gibi ) ayarlarda mesajların kayıt yerinin hafıza lartına geçirildiği yeri bulmadım.Nerde bu ayarlar ??? bilen varsa bi zahmet yazıversin.Şimdiden teşekkürler.

FrontmaN

FrontmaN

Üye
    Konu Sahibi
Hey DelmirA nerlerdesin ? Bi el at bize de

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
işte geldim burdayimm
n-gage,te ne gariptirki fabrika cıkısı telefon-hafıza kartı secenegi yok mjlar icin ayrıca yama gibi bi program yuklemek gerekio

FrontmaN

FrontmaN

Üye
    Konu Sahibi
Hemen deniyorum Gelmiyen diye korktum yav

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
olurmu ne zaman lazım olursa sitecek "n-gageeee" die bagır ben biterim

FrontmaN

FrontmaN

Üye
    Konu Sahibi
Evet delmira 1.sorun hallodu.Ama 1 sorun daha var telefona oyunu atıyorum yükleyeceğim zaman işlemi yapmak için yeterli hafıza yok önce bazı verileri silin diyor. Buna da bi el atıver syn. prof.n-gage

mihirakula

mihirakula

Üye
Yüklenen o ekstra program cihazı sapıttırıyor!. Yanlışım yoksa Nokia PC Suite'den dosya aktarımı doğrudan MMC içerine gerçekleştirilebiliyor!..

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
mj hafızasını mmc,ye cevirdin ama yer yok dio ? tam eger telefondakı boş yer tam sınırdaysa yuklenen oyunda...hafıza yok diyebilio cunku oyun yuklenırken gorundugunden daha fazla yer kaplıo yani oyun 8 mbtır telefonda 10 mb boş yer wardır bu hatayi verebilir buda yukleme sırasında app dosyası ıcındeki paketlerin extract olmasından kaynaklanır bu yuzden yer kalmamış olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt