N-gage SC-CT help

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
    Konu Sahibi
N-gage SC-CT help
Arkadaşlar yav ben n70 te bu ngage oyununu oynuyorum üçüncübölüme yani bank missionbölümüne geldim fakat oyundahemen bankanın alarmları çalıyorve yakalanıyorum bu oyunu oynayan ve orayı geçebilenvarsa yardım edebilirmi oyunforumda mevcut----------Eklendi @ 10:59:22 ---------- Yazıldı @ 10:12:35 ----------anlaşıldı bitiremeyecem oyunu en iyisi asphalt a devam

yunus5055

yunus5055

Üye
.D .D ... Ya arkadaşım ben o oyunda baya ilerledim ... Sondan 3. Bölümdeyim ... Bende o bölümde baya bi takılmıştım ... Ama olay dikkatli hareket etmekten geçiyo ... Ve bazı odalarda ışıkları kapatan düğmeler var ... O sayede baya bi ilerliyorsun hızlıca giderek ... Alarm çaldığında çoktan kontrol noktasına varmış oluyorsun ... Öyle öyle geçiliyo ışte en zor bölümlerden biri o zaten ... Polis departmanında takılıp kalıyorsun bir iki gün .D ... Zaten sonraki bölümler baya bi kolay sayılır ... Ama benim geldigm bölümde çok fazla asker var ve mermi yetmiyo dövüşerekte baş olmuyo ... BÖyle yani geçemedim bıraktım .D ...

Mareşal

Üye
Oyun sohbet derken bu konu olmuyor:ehe

mstf_l

mstf_l

Üye
birileri oyunu yanlıs anlamıs

yunus5055

yunus5055

Üye
Biraz öyle oldu galibada neyse .D ... Bu arada s60 v2 lcg jukebox 2.72 nin kayıt kodunu nerden bulabilirim ... Programın yönlendirdiği yerde bulamadım ... Bi yardımci olun :/ .... Seri no ışte bu .... 353269015833076 ... Tel N70 ... Yapabilen olursa teşekkürler şimdiden ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt