N-Gage QD Web Browser ve Divx Video Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wpp_00

Üye
    Konu Sahibi
N-Gage QD Web Browser ve Divx Video Yardım!!!
selam beyler. n-gage qd'im var ve internete girmek istiyorum. web browserla daha kolay olacağını düşündüm ve opera miniyi pcye indirip unmakesis ile apps şekline çevirdim. içinden çıkan klasörleri appsye attım telefonu açtım. opera miniye tıkladığımda ( uc browser bolt falan hepsini attım) sistem hatası dedi. uygulama yöneticisinden tıkladığımda da s60productıd dedi. :S ne yapmalıyım beyler yardımcı olun.
2. olarakta telefonun divx oynattığını duydum :D total video converter var bende. pocket playerda yani telefon için olan bölümde divx yoktu :S convert burnden divx player mı diyeceğim yardım edin. 512 mcc var mb fazla olacağı fazla video atamayız heralde zaten.

wpp_00

Üye
    Konu Sahibi
yok mu anlayan beyler :S

cres557

cres557

Üye
adamim bend n gage clas kullanyrm we şukur bi n gage kullancsyla karslstm xDbk programlari oyle oyun yukler gbi yukleme sis halnd yukle.o s60 hatasi n gagelere genel bend d weryr bzi programlari yuklemek istdgmd.bend n gage clas,5800,6630war 6630da yukledgm pro oyunlarn hepsni n gage d yukleyemyrm.ndn?cnku tlfn tam s60dgl.dgrlrni yuklemesnn ndnd symbyn olmasndan kurtaryo;)

wpp_00

Üye
    Konu Sahibi
adamim bend n gage clas kullanyrm we şukur bi n gage kullancsyla karslstm xDbk programlari oyle oyun yukler gbi yukleme sis halnd yukle.o s60 hatasi n gagelere genel bend d weryr bzi programlari yuklemek istdgmd.bend n gage clas,5800,6630war 6630da yukledgm pro oyunlarn hepsni n gage d yukleyemyrm.ndn?cnku tlfn tam s60dgl.dgrlrni yuklemesnn ndnd symbyn olmasndan kurtaryo;)
dostum .sis kurma olayından pek anlamam doğru düzgün nokia telefon kullanmadım 2 senedir falan sony kullanıyorum malum java direk atıyosun kuruyo telefon. .sisleri nasıl kurucaz ben hep unmakesisle çevirdim appsye attımda. veya appsnin içine sis olarak falan attım :D

attakkann1

Üye
kardeş yeri değil biliyorum ama ngage qd ni bana satarmısın :D ben bundan 5-6 yıl önce kuyllanıyordum malesef çamaşır makinesinde yıkanarak hayatını kaybetii :(.bayadır ngage qd arıyodum bulmadıodum.

wpp_00

Üye
    Konu Sahibi
:D dostum 100 liraya veririm. fakat adanadasın sanırım nasıl olacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt