N Gage oyunlarının hepsi *yeni ve güncel

Sponsorlu Bağlantılar

dangerousdead

dangerousdead

Üye
kardeş saolasın emek vermişinde benm tel n70 bomberman crash nitro fifa 2006-2007'i çalştırmadı ne yapmam lazım???

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu oyunlar bende çalışmıyor n70im var system klasörünün içine atıyorum oyun çıkıyor ama tıklayınca oyuna açılır gibi oluyor hemen kapanıyor çalışan oyunları da denedim listeden bakıp ama onlar da olmuyor yardımcı olursanız sevinirim:sos:sos
aynı durum bendede var lütfen yardımcı olun:(:(:(:(

sedat2002

Üye
n95 8gb icin olurmu

istekdilek

Üye
thankssss

effffe

effffe

Üye
bende n70 var ama listede ki çoğu oyun çalışmıyo konuyu açan arkadaş da bakmıyo bune ya kafayı yicem :vur:sopa::@:angry::stres::birak::gun1:

CEP_CEM

Üye
süper koca arkadaş ellerin dert görmesin senin gibi iyi arka daşlar olmasa nerden bulucaz böyle oyunları

FEEL ME

Üye
arkadaşlar tşkkrlr

Hesarlı

Hesarlı

Üye
arkadaşım Teşekkür Ederim Başarılarının Devamını Temenni Ederim

mehmet gülenç

Üye
oyunlar süper

aganz

Üye
kardes lınklerın attına hangımodeller oynayabılırdıe yazabılırmıns 7610 nokıa ona uygub bısı salarsana memnun olurum:D

knight_yvk

Üye
Saol Dayı Guzel Oyunlar

cansinaktas

Üye
kardes çok tsk :pro: süper çok tsk

bu arada şu ashene bayıldım ama bn fifa 2008 i yapamadım krdess yaa

furkan_90

furkan_90

Üye
eyw allah razı olsun

prens_12345

prens_12345

Üye
nokia 7610 soruna olanlar bana pm atabilir.sorununuz ne olursa olsun yardımcı olmaya çalışırım.

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
saol kardeş ellerine sağlık :oke:

ws_wors

Üye
Bilader Telefonu Bozuyor Verdiğin ıyunlar

qwertycuma

qwertycuma

Üye
hiç biri inmiyor ilgilenirseniz sevinirim

bilal_25

Üye
cok güzel paylaşım devamı gelcekmi peki

djugurs

djugurs

Üye
yha ne olur şu rapidten dosya koymayın forma :(

bilal_25

Üye
paylaşım süper cok teşekkürler ama bende call of duyt yi kurdum calışıyo ama bi ii kere oynadıktn sonra oyuna girmeme ye başlıyo hafızamdada cok yer var 1 gb lık neden olabilir virüs de yok eminim.sadece call of duty problem cıkarıyo cevap yazarsanız sevinirim

paylaşım için teşekkürler ama benim telefonum 6630 call of duty yi kurdum bi kac kez oynadıktan sonra oyun acılmıyo hafızadada yer var 1 gb lık neden bilen varmı?

ya niye kimse cevap yazmıyo sorulara benim 6630 call of duty ye girerken reset atıyo.

Üst Alt