onur_piton Üye arkadasım one oyunu nu indiriyorum açıyorum birsürü klasör çıkıyor ama uygulama yog bi yardım edermisin ne olur
arkadasım one oyunu nu indiriyorum açıyorum birsürü klasör çıkıyor ama uygulama yog bi yardım edermisin ne olur
varhanoguz Üye eline saglik super ama bu oyunlar benim 6630 u kitledi telefon bazi sorunlar veriyor tam anlamadim ama oyunlar calisiyor
eline saglik super ama bu oyunlar benim 6630 u kitledi telefon bazi sorunlar veriyor tam anlamadim ama oyunlar calisiyor
serhan özkan Üye bende 6670 var bu oyunları dediğiniz gibi yükledim oyunlar çalısıyo fakat bunları nasıl silecez silinmiyo mu?ben silemedim bi yardımcı olursanız sevinirim
bende 6670 var bu oyunları dediğiniz gibi yükledim oyunlar çalısıyo fakat bunları nasıl silecez silinmiyo mu?ben silemedim bi yardımcı olursanız sevinirim
emre_34_92 Üye RAPIDSHARE lınkı 6lı sıfre verıyo 4 tane yazabılıosun nası ındırıcez cevaplarınızı beklıyorum
radden Üye saol kardeş guzel paylaşım emeğe saydı ama ben de N73 var yapamadım biraz daha acıklayabilirmisin