N Gage oyunları 6630 da mi yoksa N70 temi daha iyi çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
adamın üstüne gitmeyin adama 6630 güzel geliyo bana da 761.0 güzel geliyodu şimdi yüzüne bile bakmıyom:)

NewSoldier

NewSoldier

Üye
her adam anlamaz tecrübeyi bunlar zamanla gelir daha çok bada vada itphone falan filen kullanacan eğer 2 yıl giderse tabi |-)

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
tecrübeden kastin ne abicim bi telefonu 5 yıl kullandın diye daha mi iyi oluyo ne tecrübe ettin bu kadar bi anlat yaa yoksa s*kt*n mi telefonu :zuhaha:
6630 da yaptığın herşeyi ama herşeyi N70 ile yapabilirsin bi eksiği yok yani. Ama N70 ile yaptığın herşeyi 6630 ile yapamazsın bunu kabul et. 5 yıl onu kullanmak yerine biraz da N70 tecrüben olsaydı su an ne kadar komik göründüğünü anlardın :ehe

222112

222112

Üye
Evet, adam 1700 liralık telefonu kaç yıl kullanabileceğini bilmiyo da, tecrübe deyip kaldı orda. Yani 5 yıl kullandın diye takozu, 50 liralık telefonu, daha mı iyi biliyorsun bizden, teknoloji dergilerinden, telefonculardan, uygulama geliştiricilerden, geeklerden? :ehe Gülünç bi durum yani. Aslanım yani bu sözleri böyle tekrarlaman ya sorunların olduğunu gösterir, ya da o telefonlara hiç dokunmadığını gösterir. Yani bi kullansan, hangisinin dayanıklı, hangisinin takoz, hangisinin, karizmatik, hangisinin çok fonksiyonlu olduğunu öğrenirdin. Sonra sokak ağzıyla dünyanın en iyi telefonuna, en çok kullanılan telefonuna itphone falan diyerek onları aşağılamaya çalışmazdın. Bi kere sen neyin karşılaştırmasını yapıyorsun yaa? O kullandığım telefondan, ve androidim var. Kim daha iyi bilir? Ama neyse. Kimseye laf anlatmak gibi amacım yok. Tamam mı aslanım

yunus5055

yunus5055

Üye
... Bak kardeşim Benim elime 6630 da geçti n70 te geçti ... N70 bi nebze daha iyi ... Tamam 6630 hız bakımından gerçektende çokta geri kalır bi yanı yok özellikle 6600 la kıyasladigimizda ... N70 biraz daha uyumlu özellikle colorfix ve ngageman programı gereken oyunlarda ... Yani dediğim şu n70 sana daha fazla oyun seçeneği sunar ...

222112

222112

Üye
Şu adama ne içirdiniz yaa? :kop2:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
ya arkadas bişey sorduk olay benim babam senin babanı döver meselesine döndü evet n70 biraz da karizmatik :)
karizmatikliğine değil performmansına bak. al bi 6630 da bak gör ne ngage oyunları oynuyon çatır çatırrrrr...

• Beğen
Tepkiler: 35 TC 1923
aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
biz de onu diyoruz, 6630 'da oynadığın oyunları N70'te zaten oynarsın. 6630 tüm ngage oyunlarını çalıştırmıyo boyutu büyük olanlarda ram yetmiyo.yada colorfix ile oyunu aynı anda açamayabiliyo. Ama N70'te hiç bir aksaklık yaşamazsn oyun konusunda. Ben N70 te tüm ngage oyunlarını çalıştırdım oynadım geçen yıl. Çalışmaz denilenleri bile bi yolunu bulup çalıştırdım tüm yardımcı programları kullanarak.ama 6630da hepsini yapamazsn

222112

222112

Üye
Androidle eski bi takozu karşılaştırıyorlar bi de :p

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
diyorum ya cahillik başa bela :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n95 de daha iyi donma kasma hiç bişey yok canavar canavar :hmmm

222112

222112

Üye
Haklısın. N95 güzel telefon.

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
n82 de gözüm kaldı.elime 6630 hariç tüm s60 v2 leri kullanmıştım şuan bunu 7610 dan operadan yazıyorum n70 en iyileri gibi s60 v3 lerde n95 n73 felen geçtı elımden oyun için n73 de ış goruyor n95 kızak hoşuma gıtmedi n82 yı almadan bi 6630 alcam merak ettım merakım var 6680 de ram sorunu olmasa oda ıs gorur saygılar :)

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
6630da da ram sorunu var

EneSinan

EneSinan

Üye
ben şu an n7o kullanıyorum. Hiçbir telefon 1 yıldan fazla dayanmadı ya bozuldu ya kırıldı. Ama n7o ile 3. Yılım , hâlâ yola devam. Ve ram konusuna gelince 6630 ile n7o kıyaslamak harbi cahilliktir :)

BYFECI

BYFECI

Üye
Tabiki de N70'de daha iyi çalışır. Ben şuan N70 kullanıyorum bütün N-Gage oyunları var telefonum da :)

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
    Konu Sahibi
peki beyler bu n70 e SD kart ta takılıyomuş hani şu küçük olan hafıza kartın dan doğrumu

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
6630 colorfix te daha iyi

cepeyüp

Üye
kardeşim herkesin tuttuğu kendine! Herkes kendince haklı olabilir,şahsen 6 senedir 6630 kullanıyorum,bu zamana kadar yarı yolda bırakmadı beni,üstdùzey halede getrdm bunca yıl.alayına değişmem ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt