Samsunspor kardeşim bende e 75 var ve ngage 1.40 sürümü yüklü şuan ama hack işini çözemedim.Bana yardımcı olurmusun.İstersen msndenden yardımcı ol istersen burdan. onurcete@hotmail.com eklersen sevinirim bikaç sorum daha olabilr yardımcı olmak istersen.Hayır dıorsan burdanda yazsan olur.Şimdiden saol
Samsunspor kardeşim bende e 75 var ve ngage 1.40 sürümü yüklü şuan ama hack işini çözemedim.Bana yardımcı olurmusun.İstersen msndenden yardımcı ol istersen burdan. onurcete@hotmail.com eklersen sevinirim bikaç sorum daha olabilr yardımcı olmak istersen.Hayır dıorsan burdanda yazsan olur.Şimdiden saol
telefonunuzun modeline göre 1.40 ı indirin ... patch için seçim yapmanıza gerek yok zaten 2 si de seçili şekilde kuracaksınız . karışma sebebi .. modülünüz bahse girerim 1.10 .. patch ise başlıktan da anlayacağınız üzere 1.40 yani eski sürüme son sürüm patchi yüklerseniz uyumsuz kalır . 1.40 emülatör kurun sorun düzelir
benim cihaz hacksiz ve e66 son soft ware yüklü 3 adıma kadar yüklemeleri yaptım n-gage klasörünü buldum bounce oyununu attım n gage yi açınca preparing installation diyor sonra file is corrupted, delete now diyor hata veriyor
neden olabilir tekrar söylüyorum cihaz nokia e66 son software yüklü ama hacksiz
N95 kullanıyorum . bende sürekli - Unable to read game database (Error - 12) hatası vermekte. Ve n-gage klasörüne attığım oyunlar gözükmüyor. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.