N-Drive 11 Harita dil sorunu lütfen yardımcı olun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametcan93

Üye
    Konu Sahibi
N-Drive 11 Harita dil sorunu lütfen yardımcı olun ..
öncelikle merhaba arkadaşlar ben bugun samsung apps iran dan N-Drive 11 i indirdim forumda türkiye haritası vardı onu da attım güncellemelerdi dil türkçeydi ş buydu derken bi sorun yoktu ama bir de baktım sokaklarda arapça harfler falan var bi türlü düzeltemedim program üzerinden . O sokak isimlerini türkçe halde bulabileceğim bi map varmı ? varsa yollarsanız sevinirim :D eğer yoksa şunun harita dilini türkçe yapmamda yardımcı olun lütfen .. :D yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..

namre12

namre12

Üye
ndrive 11 iran diye gooogle tarat karsinda cikan ilk sayfaya gir. badat....
reklam olmasın 9 uncu sayfa orda olması lagazım orda yazilanları uygula \tur map nt\ bu soncikan harita

msuphi

Üye
ndrive 11 iran diye gooogle tarat karsinda cikan ilk sayfaya gir. badat....
reklam olmasın 9 uncu sayfa orda olması lagazım orda yazilanları uygula \tur map nt\ bu soncikan harita

ben denedim fakat olmadı harita kilitli gözüküyor.

sametcan93

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor arkadasım ya o kadar şey denedim bi türlü olmadı kafayı yiycem artık sokacam böyle telefonada satcam yok pahasına :@

namre12

namre12

Üye
ndrive 10 kurdunmu tele hiç eger kurduysan çalıstırabilirsin ndrive 11 aşagıdaki yazılanları yap ndrive 10 kurulu degilse yaz onuda anlatayım sana arkadaşlar bende nihayet yaptım iki gündür uğraşıyorum...ben önce 2.0 beta en son sürüm olan yazılıma yükledim.bendede bir türlü haritayı lisanslı yapamamıştım.arkadaşlar ben önce ispanyadan kiesden ndrive 10 ücretsiz yükledim.hafıza kartına sanırım ndrive 10 yüklemedende şu üç dosyayı elinde tutan ndrive 11 kurabilir bu şekilde denemedim ama..olur....neyse daha önce ndrive yükleyip lisanlı yapan arkadaşlar çok kolay yapacaktır...şimdi sırasıyla ndrive 10 others sonra bada aplications sonra y0250j52st bu dizine girin tabi önce ndrive 10 lisanlı olmak zorunda...yapmamışsanız arkadaşlar forumda anlatmışlar ndrive lisanlı olduğunu düşünerekyazıyorum...data sonra ndrive klosörünün altında üçtane lisans dosyası var bunları kopyalayapıştır yapacağız.....navigation.oe,navigation.lic,navigation.chc kopyala yapıştır ve sonran drive11 olduğu klosör pbe461664n içerisine giriyoruz... sırasıyla data ve tekrar mouseyle dataya tıklıyoruz yukarda çıkan sayfadaki ndrive bunun altında lisans dosyaları vardır buraya ndrive 10 da ki lisans dosyalarını yapıştırıyoruz...değişiklikler e ok diyoruz. sonra yukardaki lisans dosyalarını kopyaladığımız yerin üzerindeki ndrive klosörüne giriyoruz sonra burda maps harita klosörüdür buraya haritamızı kopyala yapıştır yapıyoruz...isterseniz diğer haritaları silebilirsiniz.....şimdi buraya kadar güzel bir şey daha yapmalıyız bende bunu atlamışım...buraya dikkat edin...tekrar geri dönüp y0250j52st bu klosöre giriyoruz...data , ndrive,sonra tekrar gelen sayfada data ya giriyoruz burda aşağıdaki ndri3.ndr kopyala yapıyoruz ve takrar ndrive 11 deki pbe461664n klosöre gidiyoruz data ndrive sonra tekrar data ve en altta aynı adı taşıyan dosyayla yer değiştiriyoruz yapıştıır diyoruz değiştirilsinmi sorusuna evet diyoruz. evet şimdi lisanlı oldu dostlar...yapamayan olursa yardımcı olurum dosyalar forumda olduğu için upload etmedim bulamayanlara yardımcı olurum.....kolay gelsin herkese ----------Eklendi @ 19:00:02 ---------- Yazıldı @ 18:31:48 ---------- GEREKLI DOSYALAR. ndrive 10 NDrive: Applist: Türkiye Haritası: bu sayfada ndrive hallında herşey indirebilirsin spoof yapacaksın ----------Eklendi @ 19:03:10 ---------- Yazıldı @ 19:00:02 ---------- NDrive Wave 525 Navigasyon
Merhaba arkadaşlar yeni bir anlatım ile karşınızdayım. Çok basit bir şekilde Wave 525 ve 723'e Ndrive kurmayı anlatacağım. Spoof ile telefonumuza NDrive'ı kuracağız. Anlatıma geçeyim önce spoof. Gerekli dosyaların hepsi sayfanın alt tarafındadır. Nasıl spoof yapılır? Telefonumuzu kies modunda pc ye bağlıyoruz. Kies'den kendimize bir tane tema buluyoruz.(Kies'i kandıracağız çaktırmayın.) Applist'imizi açıyoruz ve 2. sekmeye geçiyoruz indirdigimiz ndrive.zip dosyasını üstüne sürükleyin. Şimdi kies'e geri dönelim ve temayı yüklemeye başlayalım.(Applist programı kies i kandırıp tema yerine ndrive ı yüklüyor.) Bilgisayarınızın hızına göre yüklenme hızı değişecektir 3 ile 10 dakka arasında yüklenmesi lazım. Şimdi NDrive hazır. Ama Türkiye haritası yok aşşaya doğru ilerleyelim arkadaşlar boş yer var. Türkiye Mapı ve Kurulumu. Telefonumuzu bilgisayara yığın bellek modundan bağlayıp buraya gidiyoruz; Hafıza Kartı\Others\__@@bada_applicat ions@@__\a52ddl4e66\Data\NDriv e\maps Burdaki butun dosyaları silip verdigim map dosyasını oraya yapıştırıyoruz. Tamam şimdi map'da hazır. Telefonumuzada bir res atalım yorulmuştur gariban 400mb'lık program yükledik kafası yerine gelsin. İlk Açılış: Telefonumuzda Ayarlar>Bağlantılar>Konum Gps'i açalım. NDrive'a girelim. Paket veri Açalımmı die sorucak hayır deyin. Haritada biraz bekledikten sonra konumunuzu bulacaktır.

sametcan93

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadasım N-Drive 11 i direk olarak iran apps den çektik olmadı bi türlü onu diyoruz biz

namre12

namre12

Üye
ben yukardakilere göre yaptım aslında cok basit su an hem 10 hemde 11 yuklu benim telde ndrive 10 un lisans kodlarını
navigation.oe . , lic ,. chc
ndri3.ndr

11 e atacaksın
harita kolay

bunları 11 atacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt