N 96 Problemler ACİL YARDIM LÜTFEN...

ben de n96 kullanıyorum kütüphaneyi güncelle var tabikii iyi incele telefonu

saqwaqe

Üye
    Konu Sahibi
Kütaphaneyi yenile seçeneğini buldum geçmiş sayfaları okuduysan görmen gerekirdi...
Şimdi telefondaki sorunlar şu gelen dosyalar mesajlara geliyor ve toplu olarak tasınmıyor tek tek elle dosyayı kaydetmek gerekiyor müzik klosörüne 24 gb dahili hafızası olan bir tel için çok saçma bu 1000 lerce dosya atıosun ama toplu kaydetme özelliği bile yok tek tek el ile dosyaları taşıyorsun gerçekten bunu hiç düşünememiş nokia... Ve n gage oyunları 5 euro dan başlıyor pc oyunları bile daha ucuz + olarak n 96 için dosya bulamıyorum telefona yüklencek tema oyun v.s. gibi şeyler.. Ve zil sesini de şarkılardan oluşturamıyorum sadece nokianın kendi zil sesleri seçilebiliyor...

arkadaşım şu anda n96 nın işletim sistemine uygun yazımlar çıkmadıysada n95 8gb ta yada n73 e yüklenen çoğu prog. n96 yada yükenir diye tahmin ediyorum.ben kullanmıyorum.ama almayı düşünüyorum.uzun zamandan beride araştırıyotrum.ayrıca tpolu taşıma demişsin.telefonun üzeride kalem şekli olan bir tuş olması gerekiyo.hangi dosyayı taşıyacaksan o tuşa basıyosun ve seçli hale getirip taşıyabiliyorsun.yada x-plorer adlı programı telefonuna yükle.ordanda toplu taşıma yapabilirsin.sitemizde x-plorer mevcut.yeterince açık oldu sanırım.yardımcı labileceğim başka bi konu varsa her zaman...

saqwaqe

Üye
    Konu Sahibi
Bi yaşıma daha girdim Ben tel konusunda bilgisizim ok da kullanıyorum o üstteki kaleme benziyen tuş tuş kilidi işlevinde kullanılıyor Çok komik geldi Eğer çok iyi bir bütçem yok rahat para saçarım demiyorsan ve 24 gb hafızayıda kullanmam + olarak n 95 şekli de iyi diyorsan n95 al ben telefonumun dış görünüşünden memnunum sadece s 6500 slayd ta daha rahat müzik dinliyordum vallah Ama ekolayzırına hastayım telefonun ses kalitesi 10 numara ona lafım yok

Way arkadas bea ne n96 mıs arkadaslar almısta sorun bile cıkmıs biz hala n73 de sürünüoz simdi sorunlara gelelim hafıza kartının içindeki müzik resm program rehber bilgilerini masaüstüne at bilgisayarda oke daha sonra hafıza kartını tele tak ve araçlar menüsünden hafıza kartına gel ve formatla hafıza kartın formatlanır ve sistem klasorleri olusturulur içerisinde daha sonra kardesım hafıza kartım bos dursun tel yıgın hafızasını kullanıyım dersen ki ben ole derim yane 16 gb neyıne yetmıo demi ama telefonunu al data kablosu ile pc ne bagla pcinde telefonun kendi hard diskini aç ve bu bolumde bulunan saund image klasorlerine saund içinde digitalın içine sesleri image nin içinede goruntulerini istedgın bir klasor yap ve at ismi benim resımlerım olsun mesala daha sonra telefonu kapat aça ve menu den müzik müzik çalar a gir bu kısımda şimdi çalaınıyor yeni yuklenenler falan fılan listelenıo yha bu kısımda sol tusa tıkla ve ardından müzik kütüphanesini guncelle de ve ardından bekle ve al sana fıstık gibi bir n96 canavar gibi daha sonraki mp3 dosyalarını da telefon hafızası dolana kadar bu kısıma kaydet ve ardından tercıhler zil sesleri fılan gir ıste muzıkler bellı bir yerde oldugu ıcın gozukecektir bu kısımda insallah yardımcı olmusumdur kardesım bir tesekkurru cok gorme bana byssss

mami24

Üye
valla pek anlamam ama bence o hafıza kartını komakla büyük saflık yapmıssın o güzelim tee ben ce yeni bi hafıza kartı al ama baska sorunların varsa servise götür bence değiştir

saqwaqe

Üye
    Konu Sahibi
Mütavazilikde akıyor :P Teşşekürler. N 73 te sürünüyoruz demişsin ben çok sık telefon değiştirmem 2 senede 1 değiştiririm tekolojiyle yarışmanın bir mantığı yok çünkü bu yüzden değiştirincede o süreçde piyasada en iyisi ne ise onu alırım genellikle. 2 sene sonra 3310 değerine düşer N 96 lar o zamanda ben sürünüyorum derim artık :P Tabi bu telefon 2 sene daha bozulmadan durabilirmi orasını bilmicem her kitlendiğinde oto restart atıyo kendine bide çok kitleniyor ancak gerçektende güzel bir telefon bir de ekolayzırına hasta oldum hakikatten müzikle ilgili biri olarak kendi amotör parçalarımı bu kadar kaliteli destekliyen bir telefon daha olabilceğini hiç düşünmemiştim =) İpodumdan bir farkı yok hafızası bile daha iyi =)

saqwaqe dostum hafıza akrtını biçimlendir sonra pcye tak müzikleri at bakalım olcakmı birdaha dene ama

ash54

Üye
bi tane 8 gb al ohhh

bycoo32

Üye
arkadaşlar bu n96 n73 ten çok mu kasılıyor.2-3 ay sonra almayı düşünüyorum böle sorunları gördükçe endişe ediyorum.sizce n96 almalı mıyım?

fetif

Üye
arkadaşlar n96 telefonda mesajlar 44 mb gösteriyor ama mesajlar aslında boş sorun sizce nerde hafıza hatası veriyor. anlayacağınız 62 mb telefon hafızası dolu diyor ama hiç bir şey yüklemedim.........

arkadaşım senin için şunu tavsiye edebilirim telefondan hafıza kartını cıkar. sonra tel üzerindeki yazılım versiyonunu tekrar güncelle. telefonun yığın hafızasını biçimlendir .hafızadaki bilgileri yedeklemeyi unutma. hafıza kartında bilgi varsa onuda başka bir yere yedekle.hafıza kartını tak telefonda biçimlendir.orjinal ayarlarına çevir ve telefonun hazır aynı sorunları bende yaşadım şimdi cihaz mükemmel.

arkadaşlar benim telefona gelen şarkılar telefon hafızasına kaydediliyor hafıza hemen doluyo yığın hafızasına geçiyom olmuyor yardım eder misiniz tel no:05395608245 telefonum:n96 lütfenn!!!!!! yardım ediin!!!!!!!

mesajlar-ayarlar-orada hafıza ile ilgili bi icon olur onu yığın hafıza sec düzelir

taniii

Üye
benm n96 gec acılıyor yardm edeblrsnz cok sevinirim..