N 95 İçin yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arnova

Üye
    Konu Sahibi
N 95 İçin yardım lütfen...
N95 kullanmaktayım şiddetle SmartGuard yada Media Safe proğramına ihtiyacım var.MediaSafe'yi buldum ve telefona kurdum.Şifre oluşturdum proğram açıldı hatta deneme amaçlı bir resim koydum içine herşey normal idi.Ancak daha sonra proğrama girmek istediğimde yanlış parola diyor ve açılmıyor.Proğramı telden kaldırıp yeniden kurduğumda da, daha hiç birşey yapmadan şifre istiyor ve yanlış şifre diyor.İşin içinden birtürlü çıkamadım.Aslında SmartGuard daha tecih edeceğim bir proğram,her ikisini de 6630' umda sorunsuzca kullanıyordum.Acaba rotate me gibi unsigned proğramları,setifikalandırıp siteye koyabilirllermi,bu teknik olarak mümkün mü?
Yardım ve desteklerinize şimdiden teşekkürler...

nokia3230

Üye
N95 kullanmaktayım şiddetle SmartGuard yada Media Safe proğramına ihtiyacım var.MediaSafe'yi buldum ve telefona kurdum.Şifre oluşturdum proğram açıldı hatta deneme amaçlı bir resim koydum içine herşey normal idi.Ancak daha sonra proğrama girmek istediğimde yanlış parola diyor ve açılmıyor.Proğramı telden kaldırıp yeniden kurduğumda da, daha hiç birşey yapmadan şifre istiyor ve yanlış şifre diyor.İşin içinden birtürlü çıkamadım.Aslında SmartGuard daha tecih edeceğim bir proğram,her ikisini de 6630' umda sorunsuzca kullanıyordum.Acaba rotate me gibi unsigned proğramları,setifikalandırıp siteye koyabilirllermi,bu teknik olarak mümkün mü?
Yardım ve desteklerinize şimdiden teşekkürler...
arkadaşım sertifikalandırma telefonun imei si ile ilgili olduğu için muhakkak sertifika alman yada önceden üye olmuş birine imeini verip sertifika oluşturmandır.başka türlü yok ben şahsen başka birine imei mi verdim yaptım.

ilhankeskin

ilhankeskin

Üye
selam arkadaşlar benim N95 8gb ekranı karışmaya başladı resimleri tersdüz gösteriyor sonra kayboluyor bazen düzeliyor 2 gün böyle kullandım dün akşam versiyon güncellemesi yaptım sonra düzeldi kapak filigramındanmı diye baya sürgüyu ileri geri yaptım sorun yoktu sabah baktığımda ekran tekrar karışmaya başlamış bu sorunla karsılasan oldumu hiç ...

retline02

Üye
media safe bozuk ya..............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt