N 95 Daha Fazla özellik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
N 95 Daha Fazla özellik
ARKADAŞLAR N 95 ALALI 4 ay oluyor 4 içinde bir çok özelliğini kullandım önce haritasını kullanmayı yükledim ve çok işime yaradı sonra gbs verisiyle arabadayken arabanın saatte kaç km hızla gittiğini kaç km yol gittiğini bulunduğun yerin rakım yüksekliğini haritada sesli yol tarif ettirmeyi hepsini yaptım çokta işime yaradı.sonra ivme ölçerini kullandım rotateme yi kullandım yuklerken çok uğraştım malum sertifakalandırmak navigatör arkadaşımızdan yardım istedik ama cevap alamadık ama soğolsun anlatmış yinede.sonra nokmateyi çok aradım buldum siteyede verdim zaten onuda kullandım.zaten telefonda olan özellikleri bilyorum ama dışardan yuklenebilecek daha fazla özellik bilen arkadaşlar lütfen burda paylaşınız:oke:

vavuli

vavuli

Üye
ne gibi

refractive

refractive

Üye
bnimkinde bu özellikler yok sadece fotgraf yad video cekip izleye biliyosun,mp3 dinliyosun bide birini arayabiliyosun:pro:

evoix

evoix

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi bunlardan farklı her türlü şey olabilir

vavuli

vavuli

Üye
foto düzenliyicilerle fotolarını düzenliyebilirsin
fikir :)

furkano

furkano

Üye
valla n95 kullanmadım ama onun daha üst modeli 3310 kullandım:) onda mesaj atma filan da vardı:):):) Kardeş işin şakası bu yeter daha ne istiyosun:D Altı üstü telefon yani..

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
smart movie ile film izleyebilirsin.

just4you

just4you

Üye
dostum daha ne istiosun telefondan :D

papatyaq

papatyaq

Üye
ben sözlük oalark kullanıyom namaz vakitlerini öğreniyom pusula olarak kullanıyom ıbb trafik yükledim yollara canlı kameralarla bakıyom nerede yoğunluk var diye uzaktan kumanda olarak kullanılıyo

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Bana Bak Kardeşim
''n95 Bilgisayar Artık Böyle Birşey '' Diyorlar

xkadir61

xkadir61

Üye
daha ne istiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...