N 95 8gb düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wurz86

Üye
    Konu Sahibi
N 95 8gb düşünceleriniz
N95 8gb almayı düşünüyorum garantili finlandiya malı 990 ytl fiyatlı ancak.
telefoncu doğubankta bu telefonlar 3-4 gb yi geçince çok fazla kastığını söyledi filmi rahat bişekilde izleyemezsin oyunlarda falan problemler çıkartır dedi. okadar paraya yazık deymez diyo.
N85 8gb=990ytl değermi bu fiyat

ressam58

ressam58

Üye
Herkesin zevki ayrıdır arkadaşım.Ben 4 aydır kullanıyorum mükemmel mükemmel mükemmel.
Diyecek lad yok her şeyi yapabileceğin bir cihaz.Tek kötü bir yanı var kızağı 1 ay sonra gevşiyor hafifçe.Tek dert bu.Yoksa tek geçerim.

eren6523

eren6523

Üye
yok kardeşim ne tıkanması ne yavaşlaması tema yüklüyorum oyun yüklüyorum bide bunların yanında 6.5gb hafızam dolu yinede tık demiyor.Filmleride tkaılmadan sorunsuz izliyorum

pavilion

pavilion

Üye
al görürsün, ben satıcı olsam "memnun kalmayana para iade" garantisi verirdim. N95 8gb mükemmel bi şey. hatasız, sorunsuz.

mami24

mami24

Üye
valla bence telefoncuya ddanış ne alsam diye ama bence n85 8 gb al o hem daha moda hem daha güzel

wurz86

Üye
    Konu Sahibi
valla bence telefoncuya ddanış ne alsam diye ama bence n85 8 gb al o hem daha moda hem daha güzel

ben zaten telefoncuya sordum o böle dedi...

ilginiz için sağolun arkadaşlar
bu arada 3aylık bitane var dubai malı 750 ytl istiyo kayıtlı nasıl fiyat

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ßence N95 hakkında yorum yapmak yanlış olur çünkü mükemmel bir cihaz ancak ben olsam iPhone alırım o kadar gelirim varsa:)

İmparatore

İmparatore

Üye
tek kelimeyle süper (abimde var)

hakialan

Üye
telefoncu sallamış. N 95 8 gb- bu makineyi ilk çıktığında aldım 16 aydır kullanıyorum tek kelimeyle harika bence

haltie

haltie

Üye
süper tell:oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben normal N95 kullanıcısıyım
Telefonuma Sandisk 8 gb micro sd mobile ultra Class6 hzında hafıza kartı aldım, makina şimdi uçuyor normal N95lerden bile hafızası çok hızlı çalışıyor.
En baştan beri n95 benim daha çok hoşuma gitmiştir.Çünkü 16 bg bile destekleyen işlemciye sahip ve hafıza kartı çıkartabilme özelligi benim için çok önemli çünkü ben kartın yanında veril ufak microSD okuyucusu ile istedigim bilgisayardan anında dosya transferi yapabilyorum.Örnegin internet cafede gördügümm bir divx filmi hafıza kartımı çıkartıp, hemen karta yükleyip ister telefonda istersem evdeki sinema sitemimde (usb girişli oldugu için seyredebilyorum) izleyebilyorum.
Bu sebeplerden dolayı N95 normal benim daha çok hoşuma gidiyor.
N95 8gb ta dosya transferi için kablo taşımam lazım buda benim için çok çok kötü bir özelik.Dosya transferi sırasında örnegin 3,5glık bir FullHD film yüklemeye kalktıgımda çok şarj yiyiyor, yüksek gb oldugu için birde çok zaman alıyor.

İ-phone kesinlikle almak antipnon cu degilim yanlış anlaşılmasın sadace artıralbilr bir hafızaya ve iyi bir kameraya sahip deil bu yuzden..:cool

Doğan

Üye
valla ben 1 hafta kadar kullandım muhteşem bi telefon her yönüyle sesiyle kamerasıyla s60 desteğiyle muhtesem 10 nurama bi tlfn kesinlikle al derim :) :oke:

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
Süper bi
r telefon yha ama bazı eksikleri var

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
benimde var n 95 8gb gerçekten çok iyi zehir gibi çalışıyor.tavsiye ederim ama kullanamasını bilene

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bence deger süper telefö

careem

careem

Üye
n95 8gb'n varsa gerisini düşünme ;)

Neverex

Üye
Harika bir telefon.Param olsa ben N95 8gb alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt