Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n 95 8gb arıyorum temiz 350-400 tl arası..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eses_2424
Üye
Konu Sahibi
n 95 8gb arıyorum temiz 350-400 tl arası..
arkadaşlar temiz nokia 95 8gb arıyorum 350-400 tl arasında satacak olan varsa bu modelden benle iletişime geçsin...
Şuan USB bağlantısı tamir edilmektedir 1,2 güne olacak onun dışında temiz bi telefon 380e bırakıyorum..
eses_2424
Üye
Konu Sahibi
biraz yıpranmış gibi telefon...
ssembayy
Üye
selamlar. Istediginiz fiyattan biraz yukari olacak ama 2010 sonuna kadar KVK dan garantili, kasasinda ve tus takimlarinda hic soyulma yipranma olmayan (orjinaldir), aksesuarli telefonumu satmak istiyorum. ilgilenir iseniz fiyati 480 tl. Ben istanbul Avrupa yakasinda oturuyorum.
acil ihtiyac icin satiyorum herseyiyle orjinal sorunsuz cihaz aparatda vericem onlarda orjinal usb tv cikisi kulaklik sarj aleti saglam cihaz. telefon çok temizdir.. Türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim... Maxicep.com - n95 8gb acil satilik.orjinal finladniaGarmin yol bilgisayarı, python uygulaması, oyun, tema ve video programları yüklüdür... Telefon hertürlü sertifikasız programı çalıştırmaktadır...skyfire(yani wilesle youtube tarzi sitelerede girebilme programida yuklu tam ) fiyatina gelince acil para lazim butun n95 satanlara nisbet ama bakin orjinallerden bahsediyorum sadece 400 tl kacirmayin arayin goruselim telim:05545433132
sakarya adapazari