N 95 35.0.002 sürümünü yüklersen tel kapanıyor ve acılmayır yükleme hatası veriyor yardım lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lamos

Üye
    Konu Sahibi
N 95 35.0.002 sürümünü yüklersen tel kapanıyor ve acılmayır yükleme hatası veriyor yardım lutfen
35.0.001 olan N95 8 gb telefonumun sürümünü pc suite 35.0.002 sürümüne yükseltemiyorum. Yükleme yaparken 15 dk kaldı diye baslıyor fakat tel ilk kapanıstan sonra tekrar acılmıyor ve hata veriyor nasıl yükleme yapacagim ilgilenirseniz sevinirim. Simdiden yardımlarınız icin tesekkür ederim.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
benim n95 8gb in sürümü v31.0.015 :( ben çağ dışı kalmışım.

Herneyse.aklıma tek bi çözüm yolu geliyor. Navifirmden orjinal dosyaları indirip flas atabilirsin.

lamos

Üye
    Konu Sahibi
benim n95 8gb in sürümü v31.0.015 :( ben çağ dışı kalmışım.

Herneyse.aklıma tek bi çözüm yolu geliyor. Navifirmden orjinal dosyaları indirip flas atabilirsin.

Bu konularda pek bir bilgim yok eger ayrıntılı olarak anlatirsaniz yapabilirim simdiden tesekkürler.

bayon

Üye
telefona format atıp öyle dene birde istersen

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Bu konularda pek bir bilgim yok eger ayrıntılı olarak anlatirsaniz yapabilirim simdiden tesekkürler.

Valla ne yalan söyleyeyim bende flaş atmasını bilmiyorum. Yani çok denedim ama beceremedim. Ayrıca forumda konular mevcuttur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt